Gość: laik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:11 Jak w temacie. Czy te kremy niszczą skórę i przyspieszają starzenie ? Stosuje od 2 tygodni stosuje i efekt jest piorunujący...Proszę o rozwianie moich wątpliowości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrinea Re: Kremy brązujące - samoopalacze 28.04.06, 23:16 NIEWYDAJE MI SIE ZEBY TE KOSMETYKI NISZCZYLY SKORE SOLARIUM OWSZEM,ALE TO SA BALSAMY WIEC DLACZEGO MIALY BY TO ROBIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Kremy brązujące - samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:53 a jakie stosujesz? Ja miałam kiedyś balsam brązujący ziaji, ale robiły mi się smugi, a na dokładne wcieranie nie mam cierpliwości. Ale kupiłam karmel brązujący do ciała dax cosmetisc i jest super! lekko brązuje, rozprowadza się równomiernie. jestem z niego zadowolona.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl24 Re: Kremy brązujące - samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:04 też uzywałam karmelu daxa, i w ogóle nie jest super, ciężko go rozsmarować, bo jest dosyć gęsty, żle się wchłania, i ten zapach miodu...chyba że ktoś lubi, po jednym stosowaniu żadnego rezultatu, kompletnie nic. A taka fajna nazwa karmel brązujący, Teraz używam dove do cimnej karnacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Kremy brązujące - samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:10 pierwsze słyszę o dove do ciemnej karnacji! widocznie dawno nie byłam w drogerii:) ten karmel jest skuteczny tak po ok. tygodniu stosowania, u mnie przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga1506 Re: Kremy brązujące - samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:10 Kupiłam sobie balsam opalający z Johnsona kosztuje 14 zł. Super pachnie( jak perfumy Spirit z Avonu), wczoraj się posmarowałam i jestem ładnie opalona jednak mam maly problem bo mam dwie plamy i nie wiem jak je usunać. Położyłam sobie balsam i nie odrazu go rozsmarowalam :((. Mój błąd. Reszta ciała jest równomiernie i ładnie pokryta. Co robić , możecie mi coś poradzić???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisenka Re: Kremy brązujące - samoopalacze IP: 82.160.122.* 29.04.06, 13:22 A ja polecam krem brązujący do twarzy nivea,dostepny chyba tylko w rossmanie (nie mylić z kremem koloryzującym).ładnie pachnie, skóra nie robi się po nim żółta, a dosłownie wyglada jak muśnięta słońcem, nawilża skórę. Naprawdę polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Kremy brązujące - samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 15:30 Używam Eveline. już to jednym użyciu zauważyłem znaczącą różnicę, jednak po drugim razie zostałem tak "opalony" że teraz stosuje co 3 dni dla utrzymania efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Kremy brązujące - samoopalacze 29.04.06, 15:35 Gdzie w krakowie mogę kupić ten Eveline? I ile kosztuje ale chyba niedrogi bo eveline jest ogólnie przystępny cenowo ..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Kremy brązujące - samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 15:38 Ten samopalacz jest naprawdę tani i myślę że z kupnem żadnym problemów mieć nie będziesz. Ja kupiłem za 10 zł w mieścinie, która nawet nie dobija do 50,000 mieszańców. Głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Kremy brązujące - samoopalacze 29.04.06, 15:44 Dzięki - ja zawsze używam ziaji sopotu plus rozswietlający krem z drobinkami złota Kolastyny ale chciałabym wypróbować czegoś nowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
enia66 Do aga 1506 29.04.06, 18:44 Smugi po samoopalaczach można pocierać sokiem z cytryny.Podobno pomaga.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś