IP: *.informel.pl 01.05.06, 09:54
Mam pytanie do dziewczyn stosujących farbę majirel. Czy po zmyciu farby myjecie włosy szamponem, wiem że powinno się wymyć specjalnym szamponem post color, ale go nie mam, a nie jestem pewna czy przez umycie ich zwyklym szamponem nie spłucze całej farby z włosów. Dzięki za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mu Re: Majirel IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 01.05.06, 10:40
      fakt farba bardzo sie spłukuje gdy stosuje sie zwykły szampon tak na codzien,
      ja nie konserwuje koloru szamponem o jakim piszesz pozatym myje codziennie
      zwykłym Lorealem i niestety bardzo szybko mi farba z włosow sie ulatnia,
      wystarczy ok.2 tygodnie i jej nie ma .
      • goldioo Re: Majirel 01.05.06, 10:43
        alternatywa dla tej farby to?Moja fryzjerka je stosuje, ktora jest lepsza od
        majirel?
      • Gość: magda Re: Majirel IP: *.informel.pl 01.05.06, 10:43
        ok, ale jak farbujesz to pozniej po spłukaniu farby myjesz jeszcze szamponem?
        • Gość: Lenka Re: Majirel IP: *.chello.pl 01.05.06, 10:51
          Dziewczyny,ja mam małe pytanko-ile ta farba kosztuje w sklepie czy hurtowni?
          Bedę teraz farbować włosy i zastanawiam sie nad jej kupnem.
    • Gość: Justyna Re: Majirel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:44
      ja płaciłam w sklepie z art.fryzjerskimi ok.33zł z wodą utlenioną,następnym
      razem spróbuję innej,bo ta mnie specjalnie nie zachwyciła,może dlatego ,że
      farbuję na rudo-a te schodzą bardzo szybko
      • Gość: Mu Re: Majirel IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 01.05.06, 22:58
        ja płace 30zł z wodą , mi sie podoba ta farba o tyle ze naprawde nie niszczy
        włosów , po tych marketowych włosy wypadają mi garsciami przyzekam,natomiast
        bardzooo szybko mi sie zmywa , farbuje ciemnym brazem po kilku myciach mam
        sredni braz a po wielu jasny swój ;-/
        • Gość: Rene Re: Majirel IP: 217.153.180.* 02.05.06, 11:48
          Ja uzywam tej farby od 1,5 roku. Nie stosuje zadnych ulepszaczy, polepszaczy,
          co tam jeszcze wymyslili. Myje wlosy prawi codziennie szamponem Swartzkopf i
          farba mi sie nie zmywa. Farbuje wtedy kiedy juz bardzo widoczne sa odrosty.
          wszystko zalezy od struktury wlosa i kazdej inaczej bedzie sie zmywal. Jedyna
          farba po ktorej wlosy nie sa zniszczone, nie sa suche.
        • mikams75 Re: Majirel 02.05.06, 12:11
          tez sie skusye na te farbe.
          Mu, jaki nr ma twoj ciemny braz? Poszukuje chlodnego odcienia, cos jak gorzka
          czekolada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka