Gość: paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 19:26 Czy macie czasem ochotę rozwalić lustro, gdy widzicie swoje odbicie?:P Czasami no kompletnie nie moge ani ulozyc wlosow, ani zeby jakos...ciekawie wygladac, no prostu tragedia:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elfi Re: rozbic lustro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 19:42 Też tak mam. To pewnie wahania hormonów, bo wkurzam się zwłaszcza na cerę przed okresem. Ostatnio miałam podskórny bąbel na pól czoła z okazji zbliżającego się okresu. Koszmar. Ale to na ogół kilka dni w miesiącu. Pozatym tylko sporadycznie zdarza mi się wkurzać na ten jakże praktyczny sprzęt:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: rozbic lustro 01.05.06, 21:03 > Czy macie czasem ochotę rozwalić lustro, gdy widzicie swoje odbicie? Na taki problem jest jedna rada, tylko trochę rozciągnięta w czasie: zrób sobie zdjęcie i obejrzyj je za 30 lat. Zdziwisz się, jaka śliczna była z ciebie dziewczyna. Szkoda tylko, że nie da się odkręcić tych wszystkich chwil, w których byłaś z siebie niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: rozbic lustro 01.05.06, 21:27 Nie;-). Czasem mam ochote wbic sie sama na pal, pokuta za glupote albo grzeszki... Lusterka zbijalam w myslach killka lat temu... Z wiekiem to przechodzi, wiec nie martw sie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: rozbic lustro IP: *.media4.pl 01.05.06, 22:02 O, często. Czasem tak się sobie nie podobam, że hej. I wszzystko mi nie wychodzi, godzina przed lustrem, a efekt lepszy był po wstaniu z łóżka. Ale za to też czasem mam, że sama z siebie mi sie robi fajna fryzurka, makijaż ładnie wyjdzie. Ja nie wiem, od czego to zależy... A najśmieszniejsze, że nikt poza mną nie zwraca uwagi na te "wachnięcia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: rozbic lustro IP: *.astral.lodz.pl 01.05.06, 22:36 Canella, ja już z wystarczy, że obejrzę zdjęcia sprzed 5 lat, dziwię się, że mogłam być z siebie niezadowolona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: rozbic lustro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:50 Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, Cannella, w sumie masz racje... Rudy Kocie, dokladnie o to mi chodzi. Jednego dnia, wszystko idzie z gorki, ale sa dni kiedy najchetniej zostalabym zakryta koldra w lozku. Tylko ze ostatnio u mnie calkiem sporo takich dni:/ Dodatkowo dobija mnie ze inne kobitki wygladaja rewelacyjnie (wiem,nie powinno sie porownywac z innymi) i jakos tak popadam w jeszczy wiekszy dolek. Tak, wiem sa wieksze problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melba Re: rozbic lustro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:49 Nie. Mam zbyt drogie lustra, szkoda by było. Odpowiedz Link Zgłoś