fiku5 02.05.06, 12:44 Poszukuje miekkiego tuszu, taki ktory nie twardnieje na rzesach, po prostu zeby rzeski byly po nim mieciutkie i zeby dobrze rozdzielal, moze cos z Lancome, a co wy na Diorshow albo YSL ktorys z tyk jest wlasnie taki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: miekki tusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:22 Kiedyś właśnie taki tusz robił Maybelline "Full and Soft", ale nei wiem, czy jeszcze go produkują. Odpowiedz Link Zgłoś
fiku5 Re: miekki tusz 02.05.06, 13:29 A moze ktos zna jeszcze jakis inny o podobnym dzialaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyeeee Re: miekki tusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 14:00 Jedyny tusz po ktorym mam "miekkie" rzęsy to Eye Fly Givenchy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: miekki tusz 02.05.06, 14:46 Lancome Defincils - tusz jest taki w sam raz, nie za gesty nie za rzadki i rzesy sa po nim 'elastyczne' (jesli mozna to tak okreslic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fiku5 Re: czy? 03.05.06, 13:20 Czy ten Givenchy Eye Fly pogrobia i wydloza, i czy z Lancome Defincilis jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: czy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:31 Lancome daje wg. mnie jeden z "najsztywniejszych" efektów (doświadczenia z 2 Definicils i 1 Ampilicils), więc wątpię, aby któryś dawał taki efekt, jakiego szukasz. Acha, co do rad, nie ma za co. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: czy? 03.05.06, 22:05 Nie zgodze sie z Toba... Ja uzywam kilku tuszy Lancome na zmiane (obecnie Defincils na zmiane z Flextencils) i po Definicils rzesy mam wlasnie miekkie i elastyczne. Flextencils za to daje sztywny mocno podkrecony efekt... Choc cholera wie, moze to zalezy od rzes ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyeeeee Re: czy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 14:02 Eye Fly na pewno wydłuża - ale raczej nie pogrubia za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: miekki tusz 03.05.06, 14:04 miekkie i blyszczace rzesy mialam po Long pretty lashes Clinique. Daje piekny, naturalny efekt, nie skleja, idealnie wydluza. Odpowiedz Link Zgłoś
fiku5 Re: miekki tusz 05.05.06, 11:48 dzieki jesli znacie jeszcze jakies inne miekkie tusz to piszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella miekki tusz IP: *.tychy.telexispl.com 05.05.06, 12:08 Wcześniej Pytałaś o Diorshow. Miałam go dość dawno i nie za bardzo pamiętam czy to ten,ale jeśli dobrze pamiętam to chyba był to ten "grubasek" z ogromną szczoteczką, jak do włosów :) A tak całkiem poważnie to go nie polecam, wg mnie szczoteczka za wielka a przez to niezbyt wygodny w użyciu, bo jeżeli chcesz pomalować tylko końcówki to ok. A może to zależy od rzęs. Ah! i okropnie szybko schnie.Nie warty swojej ceny. tak w ogóle to wypróbowałam wiele tych z górnej półki i różnie bywało. W końcu się wściekłam i kupiłam Bourjois (Glamour) i jestem naprawdę zadowolona. Szybki w użyciu, ładnie pogrubia i wydłuża i jak wracam po pracy to jeszcze mogę wyskoczyć na jakieś spotkanko z tuszem na rzęsach a nie pod oczami lub na powiekach. Ah i jest dość miękki. I pojemność spora i cena przystępna. Tylko trzeba uważać bo czasem można trafić na jakiś stary egzemplarz. Fiku5 mogę Ci jeszcze polecić YSL effet faux cils, ale ostrzegam strasznie szybko wysycha. Mam nadz. Ze w końcu coś wybierzesz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fiku5 Re: miekki tusz 05.05.06, 12:55 Dzieki za odpowiedz, chyba zakupie YSL effet faux cils albo Givenchy Eye Fly. Mam nadzieje ze to bedzie strzal w 10.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: miekki tusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:52 Zgadzam się z przdmówczynią. MF Masterpiece nie obciąża rzęs i nie skleja. Po nim rzęsy są bardzo naturalne i jakiś spektakularnych efektów po nim nie spodziewaj się. Gumowa szczoteczka bardzo fajnie rozczesuje rzęsy. Jedynym minusem jest cena (prawie 50 zł za 4,5 ml tuszu). Odpowiedz Link Zgłoś