_meg_ 05.01.03, 14:04 Poszukuje dobrego fryzjera we Wroclawiu. Fantazyjne ciecie i balejaz:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lirka Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 22:15 Szczerze polecam salon na Kruczej 6(w bloku na dole). Jest tam przesympatyczna młoda dziewczyna, która robiła rewelacyjny balejaż mojej mamie. Nie farbuję włosów, ale jak zobaczyłam efekt to zaczęłam się zastanawiać, czy sobie nie zrobić takiego samego. Niestety, nie pamiętam imienia tej fryzjerki, ale jest tam chyba tylko jedna blondynka z długimi włosami. Właścicielka też jest sympatyczna, ale nie wiem czy specjalizuje się w koloryzacji. Ceny baaardzo przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: fryzjer we Wrocławiu 06.01.03, 16:53 A czy to napewno we Wroclawiu???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirka Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 18:19 No jasne! Odszukałam specjalnie telefon: 071/365 22 99. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 18:27 Brodway w hotelu exbud-wszystko co sobie wymyslisz sa w stanie ci wyczarowac na glowie-jestem zachwycona.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: fryzjer we Wrocławiu 06.01.03, 21:09 Dzieki Lirka, zasugerowalam sie Twoim adresem warszawskim:) Madie, a jakie ceny sa w Exbudzie?? Balejaz poldlugie do ramion i ciecie...?? pzdr, meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 17:58 wiesz dokladnie nie wiem bo ja tam chodze na podciecie i uczesanie ewentualnie farbowanie,ale mam krotkie wlosy jak chcesz moge ci dac numer to sobie zadzwonisz-mnie tam trzyma to,ze tak jak Ci pisalam oni naprawde sa na topie jesli chodzi o wszelkie nowoczesne fryzury,wiec nie mam leku przed wizyta tam ze mi cos sknoca na glowie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś