pomme 11.05.06, 12:12 Interesuje mnie czy któraś z Was już korzystała z kabiny infrared, jakie miała efekty i gdzie znajde taka w centrum warszawy? dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlemy Re: Sauna na podczerwień 11.05.06, 12:32 ja korzystalam - co prawda w sopocie. dla mnie rewelacja - nie jest az tak gorąco jak w suchej czy praowej (tam robi mi sie słabo). Ładnie wygładza skórę, rozgrzewa obolale mięśnie - idealna po treningu np. Bardzo dobrze przygotowuje skore do dalszego oczyszczania i pielegnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Sauna na podczerwień 11.05.06, 12:37 no własnie naczytałam sie o super działaniu sauny i chetnie bym skorzystała tylko nie wiem gdize sa w warszawie, wyskakuje mi tylko bemowo ale to za daleko, wolałabym cos w okolicach śródmieścia a czy faktycznie wchłania troche cellulit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaliyah83 Re: Sauna na podczerwień IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 11.05.06, 18:00 ja chodzilam od pazdzirenika do marca i nic a nic nie zauwazylam dobrego. Pozatym tam jest sporo nizsza temperatura niz w saunie wiec, nawet sie nei pocilam, a jednak wole sie spocic, niz tak tylko podgrzac. Wolę zdecydowanie normalną saunę, po tej nic nie zauważyłam aby zmieniło się w moim ciele.A po zwyklej saunei przynajmneijj jak sie porzadnei wypoce to czuje się taka czystsza wewnątrz. Ja chodziłam do Komorowa koło Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś