Dodaj do ulubionych

szczególiki z wyprzedaży

IP: proxy / *.radio.com.pl 09.01.03, 11:59
Od siebie mogę polecić Benettona w Reducie. Mimo,ze to outlet - wszystko
jeszcze -50%. Sweterki od 69 zł. Upolowałam genialną kamizelkę. Plecam.
Natomiast reszta - tak jak wszędzie, w Bacie jakaś beznadzieja, w Rossi
jeszcze gorzej. Cottonfield w Reducie to największa porażka.

A teraz czekam na wasze opisy. Co w Mango? Jak z Factory?
Obserwuj wątek
    • Gość: etna Re: szczególiki z wyprzedaży IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 14:18
      w galerii mokotów kicha:-(
      • Gość: Margoo Re: szczególiki z wyprzedaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.03, 14:23
        Może i tak, ale ja zostawiłam majątek w Promod :-) I nie powiem, żebym
        żałowała...
        • Gość: diabe Re: do Margoo IP: 157.25.126.* 09.01.03, 14:31
          a czy byłaś w końcu u kolorystki??
          napisz koniecznie, bo strasznie jestem ciekawa :-)
          • Gość: Margoo Re: do Margoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.03, 15:14
            Cześć diabe :-)
            Koło tej kolorystki przejeżdżam codziennie dwa razy (w drodze do pracy i z
            powrotem), ale.... na tym się kończy. Problemem jest przede wszystkim to, że
            musiałabym tam pójść w dzień (światło dzienne etc.), czyli np. w sobotę, a ja
            ostatnio pracuję non stop :-(
            Ale obiecałam zrobić sobie prezent urodzinowy - czyli za jakieś dwa-trzy
            tygodnie idę tam na bank. Oczywiście dam znać, co ta pani wyczarowała :-)

Buziak,
            zapracowana Margoo.
    • Gość: renia Re: szczególiki z wyprzedaży IP: proxy / *.radio.com.pl 09.01.03, 14:32
      A propos kichy to Zara przeszła samą siebie. Zawsze wychodziłam z naręczem
      przecenionych ciuchów, w zeszłym roku upolowałam kaszmirowy płaszcz za 250 zł.
      A teraz jakaś beznadzieja. Jakość gorsza niż kiedyś, wzornictwo takie sobie.
      Blee
      • ada1 Re: szczególiki z wyprzedaży 09.01.03, 15:27
        W La'halle jest duża przecena , kupiłam świetne dżinsy-biodrówki za 50 zł a mój
        mężczyzna też dżinsy przecenione na 60 zł. Jednak teraz asortyment nie jest już
        tak atakcyjny, najlepsze kąski były dwa tygodnie temu :-)
      • jop Re: szczególiki z wyprzedaży 09.01.03, 15:57
        Potwierdzam, Zara to katastrofa, przynajmniej ta w Kraków Plaza. Wymyśliłam
        sobie kurtkę puchową albo taki właśnie płaszcz. W Zarze wisi tego mnóstwo,
        tylko przecen prawie nie ma - a w dodatku wszystkie płaszcze miały poobrywane
        guziki i jeszcze kosztowały 415 zł.

Puchówkę w końcu kupiłam w Carry - 279 zł, jasnobeżowa z futerkiem przy
        kapturze, grubaśna i ciepła.

JoP
    • minnie Re: szczególiki z wyprzedaży 09.01.03, 16:01
      A ja kupilam w Mango sliczna malenka czarna torebke za 49 zl, wyglada jak
      prawdziwa skora a to PCV. I do tego sliczny sweterek za 95 zl (w sumie to cena
      normalan, przed przecena kosztowal 159 zl). Zara rzeczywiscie sie nie
      popisala...Ale w kraju nigdy na nia nie licze, zawsze kupuje w niej w Hiszpanii
      i Portugalii. Tam najtaniej. A teraz czekam na H&M. Zobaczymy czy oni sie
      popisza.
    • deptaczek Re: szczególiki z wyprzedaży 10.01.03, 14:04
      bylam wczoraj w factory. nic a nic mnie nie zainteresowalo
      • Gość: renia Re: szczególiki z wyprzedaży IP: proxy / *.radio.com.pl 11.01.03, 13:09
        I ja dotarłam do Factory. Porażka, pustki na półkach. W Intimissimi jakieś
        nędzne plastikowe podkoszulki w koszmarnych kolorach, staniczki i majteczki
        jeszcze jako takie - w rozmiarze 4 czyli na wieloryba. Szkoda czasu.

Natomiast w Wola Park obkupiłam się w Solarze. Cudeńka wełniano-kaszmirowe za
        70-80 zł. Też niestety wszystko co fajniejsze już przebrane, ale jeszcze coś
        się udało dorwać.
        • givenchy Re: szczególiki z wyprzedaży 14.01.03, 09:36
          Potwierdzam - SOLAR to moje odkrycie.
          Byłam właśnie w weekend w Centrum-Janki i kupiłam tam 2 piekne spódnice (długą
          i do kolan) + 2 bluzeczki (wszystko wełna + domieszki). Ubrania są wysokiej
          jakości i przepięknie leżą. Za 4 rzeczy zapłaciłam w sumie 358 zł (przed
          wyprzedażą kosztowałyby mnie 200 zł więcej).
    • givenchy Re: szczególiki z wyprzedaży 10.01.03, 14:22
      W Galerii Mokotów w Orsay'u są spore przeceny, np. sweterki, golfy ok. 50-60
      zł, sporo zimowych płaszczo-kurtek ok. 120 zł.
    • jorin Re: szczególiki z wyprzedaży 14.01.03, 09:29
      Ogolnie kiepski mamy w tym sezonie towar wyprzedazowy, ale warto zajrzec do:
      a) Royal Collection, Plaza, choc teraz to pewnie zostaly resztki... Szczegolnie
      panowie mieli w czym wybierac! (ok. 50%)
      b) Simple - spodnie - choc troche jeszcze drogo (30, 40 %)
      c) buty Jan Baran, sklepy Oliwer w Krakowie - fantastico, tyle ze trzeba lubic
      wyzszy obcas i kozaki (30, 40 %)

Czy widzialyscie ostatnio w Krakowie jakies ladne i dobrej jakosci cienkie
      sweterki? Chetnie tez poslucham raporciku o ulubionych krakowskich sklepach
      obuwniczych.

Pozdrowienia,
      J.
      • Gość: Anja Re: Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.03, 09:45
        Co do butów, to ja uwielbiam Ryłko; wybieram się za 2 tygodnie (tak, tak, byle
        do wypłaty) do Plazy - niedawno otwarli tam sklepik Ryłko. Buty piękne,
        eleganckie, super kobiece - szukam już czegoś na wiosnę, w biurze chodzę w
        takich cały rok.
        Anja
    • Gość: ADA Re: szczególiki z wyprzedaży IP: *.rolmlecz.com.pl / 10.7.0.* 14.01.03, 14:16
      W tym roku również moim faworytem jest Solar, i to nie tylko jeśli chodzi o
      wyprzedaże ale o kolekcję, ja zresztą strasznie lubię taki syl klasyczny i ciut
      pensjonarski.
      A na wyprzedażach są naprawdę niezłe przeceny 40-50%.Zakupiłam sobie śliczne
      spódnice poniżej kolana takie z mieszanki wełny i wiskozy i małą torebeczkę z
      materiału.
      Polowałam na sweterek z gotowanej wełny ale nie bylo już moich rozmiarów, ale
      widzę, że towar jest wciąż uzupełniany więc nie tracę nadziei.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka