Dodaj do ulubionych

KREM dla mamy, PROSZĘ!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:05
Szukam dobrego kremu (jakiegoś przeciwzmarszczkowego) dla mamy ( 57 lat). Cena
może być nieco wyższa. Byłabym wdzięczna za polecenie czegoś.
Obserwuj wątek
    • Gość: ulaaaa Re: KREM dla mamy, PROSZĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:13
      ogolnie polecam kremy z Yves Rocher - moja mama używa i jest właściwie
      zadowolona
      • zoe28 Re: KREM dla mamy, PROSZĘ! 22.05.06, 14:17
        Moja mama (50+) była bardzo zadowolona z Resilience Lift Extreme EL, w tej
        chwili można kupić go w zestawie:
        www.sephora.pl/klub/promo/promocja/?prodId=2526
        Pozdrawiam
        • Gość: nioma Re: KREM dla mamy, PROSZĘ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:24
          a moja mama jest zakochana w serii Mirakulum Perła i Jedwab
          i w Dax laser effect
          • Gość: gosc Re: KREM dla mamy, PROSZĘ! IP: *.dsl.club-internet.fr 22.05.06, 17:45
            nie napisalas jaka twoja mama ma cere, ale powinien byc to krem o
            dzialaniu "totalnym" : ujedrniajacy (lift) + odzywczy (jesli sucha cera). One
            wszystkie nawilzaja, wiec skoncentruj sie na dzialaniu ujedrniajacym.
            Wspomniany Resilience lift EL nalezy do takich wlasnie kremow. Moja mama (60+)
            uzywa Capture Scult 10 Diora, krem lifting ujedrniajacy, ale ostatnio wyszla
            nowosc "Capture Totale", o dzialaniu globalnym twarz-szyja i chyba ja na to
            przerzuce ;) Niestety, cena Capture Totale zwala z nog.
            Ale jesli ceny cie nie zwalaja z nog, to polecam krem Sisleya; zaden inny mu
            nie dorownuje.

• Gość: jj Re: KREM dla mamy, PROSZĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:42
      Dzięki.
    • Gość: inecita Re: KREM dla mamy, PROSZĘ! IP: *.k.omnitec.pl 23.05.06, 15:58
      Lierac Coherence ok 200 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka