Dodaj do ulubionych

co wybrać: Vipera - Hean - Inglot?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 01:06
jak widać, chodzi mi o w miarę tanie polskie kosmetyki kolorowe. tylko ktoa z
tych firm daje największą gwarancję na trwałość i jakość kosmetyków? Zeby
pomadki nie wysuszały ust, puder się nie zbijał w grudki, a cienie w ogóle
były choć trochę widoczne na powiekach. najbardziej mnie interesują właśnie
pomadki do ust, cienie oraz wszelkie kredki, konturówki...itp.
a może inne firmy - typu Wibo czy Lovely - są w tym względzie lepsze?
Pytanie kieruję do dziewczyn mających pewne ,,doświadczenie'' z trójcą
wymienioną w tytule, poradzcie gdzie lepiej się zaopatrzyć w kosmetyki!
Obserwuj wątek
    • Gość: gocha500 Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? IP: 193.151.48.* 23.05.06, 05:54
      pomadki to tylko pierre arthes(chyba tak sie to pisze)-sa trwale nie wysuszaja
      i maja ladne kolory-ok 11zl sztuka.pudry moim zdaniem to dobre ma joko tez
      okolo 13zl sztuka.ostatnio wyszly fajne blyszczyki z bell ladne i dosc trwale
      cena ok 10zl.cienie polecam wlasnie z inglota i jeszcze z golden rose sa takie
      w kulkach ale kosztuja juz 35zl(za 4 kulki w pudeleczku).

po za tym vipera tez nie amzlych pomadek-choc moim zdaniem one sa troche za
      plynne i sie rozmazuja a z poerre arthes nie!hean raqczej nie ma kosmetykow
      godnych polecenia,cienie sa za blade,pomadki nieszczegolne a pudry wysuszaja
      skore.jesli chodzi o wibo czy lovely to tez nic szczegolnego-kredek nie kupuj
      cieni tez nie-mozna sie pokusic jedynie o blyszczyki i puder brazujacy w
      kulkach z wibo.

mam nadzieje ze pomoglam :)
    • Gość: zołza Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? IP: 62.40.80.* 23.05.06, 08:11
      Cienie Wibo i Lovely - sprawdzone przez mnie od wielu miesięcy, kosztują w
      Rossmannie około 4 - 5 zł. Inglot - lakiery do paznokci (nie wiem, jak to
      dziewczyny robią, że im lakier odpryskuje po 3 dniach, używam Inglota od wielu
      lat i u mnie normalka to jest robienie manicure raz w tygodniu i nie ma siły,
      żeby lakier odprysnął. Zdarzało mi się w sytuacjach ekstremalnych, że trzymał 2
      tygodnie. A paznokcie noszę raczej dłuższe.). Kredki i konturówki polecam
      jednak z wyższych półek. Tak samo błyszczyki.
      • Gość: quirkyalone Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:54
        hean - pomadki wysuszaja usta, chyba ze wczesniej mażniesz je wazelina albo
        nivea.
        inglot ma niezly wybor kolorów, ale niestety nie znam trwalosci.
        • Gość: lenka Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? IP: *.autocom.pl 23.05.06, 21:07
          Ja polecam kredką do oczu Pierre Arthes,zapłaciłam za nią koło 5 zł,a jest o niebo lepsza od maybelline.

Za błędy w pisowni przeprasza.
          • Gość: ewip Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:39
            gdzie dostane pierre arthes??
            • hadidza Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? 24.05.06, 21:37
              Kupiłam w malutkim sklepiku na ul.Stradom w Krakowie.
              Będzie w mniejszych drogeriach.
    • jackie71 Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? 24.05.06, 15:37
      Nie mam doswiadczenia, jeżlei chodzi o kolorówkę tych marek. Wyjątkiem jest
      lakier do paznokci. Tu jestem fanką Inglota i moim zdaniem to są rewelacyjne
      lakiery, bo naprawdę trwałe. Paleta kolorów obszerna, więc każdy znajdzie coś
      dla siebie.
    • bez.wyksztalcenia Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? 24.05.06, 15:43
      uzywam cieni inglota, sa bardzo trwale, moja siostra miala nawet makijaz slubny
      nimi zrobiony - cala noc sie trzymal
    • Gość: carolina moja czołówka IP: *.chello.pl 24.05.06, 16:46
      Pudry sypkie- Inglot,
      pudry opalizujące - Vipera,
      tusz do rzęs- Great Lash -Maybelline(12 zl.),
      cienie Inglot,
      maseczki do twarzy- Mirraculum, Perfecta,
      Hean-nie polecam kolorówki, ale za to mają fantastyczny peeling do ciała ( 10zl
      w Rossmanie) :)
      • trawiasta Re: moja czołówka 24.05.06, 20:55
        Cienie Heana odradzam. Bardzo nietrwałe.

Polecić za to mogę cienie Inglota i Lovely. I błyszczyki Vipery i Eveline.
    • Gość: magda Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.06, 22:20
      Hej!
      Z tańszych firm polecam błyszczyki Rival de Loop (do nabycia w sklepach
      Rossmann).
      Kupiłam ostatnio błyszczyk, kosztował 6zł, jest dosyć trwały i nie wysusza ust.
      • Gość: zołza Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? IP: *.skranetcan.pl 24.05.06, 22:21
        I jest obrzydliwie lepki.
        • Gość: magda Re: co wybrać: Vipera - Hean - Inglot? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.06, 22:24
          Nie zauważyłam. Dla mnie bomba :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka