Dodaj do ulubionych

Johnson's Holiday Skin

IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.05.06, 23:42
Miała któraś z was ten balsam? Dla cery normalnej i jasnej. Kupiłam to dzisiaj
i tak pytam :]
O swoich wrażeniach opowiem za kilka dni :)
Proszę o odpowiedzi :]

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • f_emmefatale Re: Johnson's Holiday Skin 23.05.06, 23:46
      O swoich wrażeniach opowiesz juz jutro jeśli dziś się posmarujesz :)
      • kamisiunia Re: Johnson's Holiday Skin 23.05.06, 23:52
        To ma zadzialac ponoc po kilku dniach doopiero, stopniowo, to nie jest
        samoopalacz.... mam nadzieje! oO

Pozdrawiam
        • f_emmefatale Re: Johnson's Holiday Skin 24.05.06, 00:03
          Wiem-ale jeśli się dziś posmarujesz to jutro zobaczysz lekkąbrązową poświatę.
          Działa już po pierwszym użyciu.
          Mam ten balsam-ładnie brązuje,ale beznadziejnie się go wyciska.
          • kamisiunia Re: Johnson's Holiday Skin 24.05.06, 00:29
            O tak, beznadziejnie :D
            A robi plamy? Jak zwykły samoopalacz? Bo już czuję, że śmierdzi... heh
            A, jeszcze jedno - mogę go stosować na twarz? oO Czy lepiej nie? Samoopalacza
            się boję, a to może lekko nadać koloru..

Pozdrawiam
            • Gość: lola Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.acn.waw.pl 24.05.06, 00:47
              ja go mam i jest spoko..ale niestety musi miec wiecej samoopalacza niz np.soraya
              -slonce bo robi smugi jak sie zle rozsmaruje..ja po 1 aplikacji bylam juz ladnie
              opalona:)a po kilku nastepnych wszyscy pytali gdzie bylam..:))
              ja na buzi stosuje i wszystko ok..ladnie ja opala;)
              jak sie dobrze rozsmaruje to smug nie ma..i plus taki ze masz szybka opalenizne:)
              • Gość: ppp Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.acn.waw.pl 24.05.06, 11:25
                up
                • Gość: Kamisia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.05.06, 11:43
                  No, muszę przyznać że nie spodziewałam się tak szybkiego efektu :D
                  Ale mam niestety kilka plam, będę musiała teraz uważniej wsmarowywać. A co do
                  tej twarzy - nie zniszczy? Mam cerę mieszaną... Ze skłonnością do wyprysków... i
                  nestety śmiertelnie bladą O.O Dlatego pytam, czy można używać...

Pozdrawiam
                  • Gość: monika Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.kalisz.mm.pl 24.05.06, 12:52
                    ja mam ten balsam i posmarowalam nim dwukrotnie twarz,kolor byl ok,ale dostalam
                    kilka powaznych wypryskow ,a cere mam mieszana ,wiec ja odradzam,pozdrawiam
                    • Gość: lola u mnie przy mieszanej oki:) IP: *.acn.waw.pl 24.05.06, 13:03
                      ja cere mam mieszana -mi wrecz dobrze dziala na cere:)wiec jak widzisz trzeba
                      samemu sprobowac;)
                    • Gość: anka Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:15
                      u mnie było dokładnie to samo
          • madfashion Re: Johnson's Holiday Skin 02.06.06, 22:26
            Szczerze powiedziawszy jestem zaskoczona..
            ten balsam naprawde brązuje skórę...
            Ale efekt nie jest zaciekawy (przynajmniej na skórze)
            Mnóstwo smug, co prawie nigdy nie przydarzyło mi się wypadku samoopalacza...
            A tutaj juz po pierwszym zastosowaniu...
            Kolor "opalenizy" tez nie do konca taki jakiego bym oczekiwała
      • Gość: lidia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:59
        wlasnie sprawdzilam, u mnie ok. 15zl z groszami ten balsam/
        • Gość: Mala Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:53
          To drogo! Ja kupiłam w Tesco za 9.99 zł.
      • Gość: Lidzia Re: Johnson's Holiday Skin IP: 83.14.34.* 03.06.06, 00:57
        a czy ktoraś z was miała kiedyś taką oliwkę Johnson`s w sprayu??? szukałam jej
        dzisiaj w paru drogeriach i nie było nigdzie;/
    • pixela Re: Johnson's Holiday Skin 24.05.06, 13:06
      straszliwie wysuszył mi skórę:( Za to karmel Dax Cosmetics - miodzio: pięknie
      pachnie, nawilża, delikatnie i stopniowo złoci:)
      • Gość: ona wawa Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.chello.pl 24.05.06, 13:20
        wlasnie bardzo dobrze nawilza skore! ale jesli chodzi o opalenizne to srednia
        ocena i robi plamy!
        • Gość: aga Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.litnet.osi.pl 24.05.06, 20:36
          kochane a jak smarujecie plecki. Ja niestety singielek i nie ma mi kto
          posmarowac plecków.jak sobie radzicie?ja kupiłam i dzis mam zamiar wypróbowac.
          • Gość: ona wawa Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.chello.pl 24.05.06, 21:05
            opalamy na solarium
          • Gość: Kamisia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.05.06, 21:10
            Ja nie singielek, ale zmaruję się późnym wieczorem, kiedy chłopaka już nie ma. A
            smaruję normalnie - tyle ile dam radę, a plam na pleach nie miałam :]
            Powodzenia

Pozdrawiam
            • Gość: aga Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.litnet.osi.pl 24.05.06, 21:57
              aha.no to zaraz do kapieli po kapieli smarowanko. a co z dłoniami. chdoz mi o
              wewnetrzne strony nie beda pomaranczowe?? jak smarujecie lokcie i kolana?
              • f_emmefatale Re: Johnson's Holiday Skin 24.05.06, 23:54
                Łokcie i kolana normalnie-masuj tyle,az sie wchlonie-wtedy masz pewnosc,ze
                rownomiernie.

Dłonie musisz umyć,ale najlepiej tylko zewnętrzne strony o pomiędzy palcami-ja
                mam ślady pomiędzy palcami u nóżek,więc z tym też uważaj-i pamiętaj o pachach! ;)

Z racji tego,ze wiekszosc z nas je epiluje zrywamy z nich wieszcznia warstwe
                naskurka i szybko bieleja-poza tym sie przeciez pocimy,a sol wybiela.

Ja na twarz tez stosuje,tyle,ze najpierw rozsnmarowuje mala krople na dloni i
                lekko wklepuje w twarz i szyje-no i wycieram raczki o uszy ;)
                • tiliam Re: Johnson's Holiday Skin 25.05.06, 09:34
                  Ja stosuje od 3 dni - i rzeczywiście wiadć już lekki brązowy odcień. Jedynym
                  mankamantemn jest zapach, który uwydatnia sie po 5-10 min od zaaplikowania..Aż
                  nawet mój mężczyzna narzekał, że śmierdzę:) i przytulić się nawet nie chciał:)
                  Bo na początku pachnie ładniutko.
    • marza6 Re: Johnson's Holiday Skin 25.05.06, 13:37
      ja mogę powiedzieć same dobre rzeczy na temat tego balsamu, nawet zapach mi nie
      przeszkadza, bo wg mnie jest delikatny. mam też nowinkę: jest krem do twarzy z
      tej samej serii- wczoraj widziałam w rossmanie po 11 PLN.
      • Gość: Kamisia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.06, 16:02
        Ja włąśnie w Rosmannie kupiłam ten do ciała, też za 11zł...
        A co do zapachu - boje się, że jak mój facet wyczuje, to też będzie narzekał :(
        • Gość: lola Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.acn.waw.pl 25.05.06, 16:11
          a faceci to sobie moga narzekac:))ja sie smaruje i wazne zeby moje cialo dobrze
          wygladalo a nie co o tym sadzic moj misio:))
          • kelle1986 Re: Johnson's Holiday Skin 25.05.06, 16:29
            a ja mam nogi cale w smugach:( i brudzi bielizne. chyba sie przezuce na garniera. ktoras z wam miala moze? lepszy jest?
            • Gość: magi_:-) Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 25.05.06, 16:41
              Ja od dwóch lat stosuję samoopalacz Nivea w sprayu. Na twarz tylko Vichy.
              Jestem zadowolona. Trzeba tylko pamietać o porządnym umyciu rąk.
              Poza tym spray najlepiej aplikowac w wannie lub na podłodze z kafelków (uwaga
              na białe fugi między kafelkami, mogą zmienic kolor).
            • Gość: Kamisia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.06, 17:59
              Mi nic nie brudzi i smug tez nie ma... może źle wcierasz? Trzeba aż do
              całkowitego wchłonięcia. Wtedy przecież nie "wyjdzie" ze skóry i nie zabarwi
              bielizny ani pościeli :) [jeśli w nocy smarujesz]
    • Gość: ritta Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.06, 16:51
      uzywam go od roku, jest b.fajny, po drodze pojawily sie Garnier i Dove ale nie
      probowalam, Johnson H swietnie podtrzymuje efekt solaruim! Minus-powodowal u
      mnie na twarzy pojawienie sie pryszczy, wiec odstawilam i na twarz
      zainwestowalam w clarinsa.Johsonem smaruje rece, dekolt, ramiona
      • Gość: aga Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.23.rev.vline.pl 25.05.06, 22:00
        No to widze że nie mnie jedną wysypało na buzi po posmarowaniu się Johnsonem.
        Na dekoldzie też parę pryszczy się pojawiło i teraz stosuję go tylko do nóg i
        rąk.
        • kelle1986 Re: Johnson's Holiday Skin 25.05.06, 22:10
          hmm fakt nie wcieralam do konca. sprobuje dzieki:) chociaz wczoraj wyszedl mi pryszcz na lydce tego jeszcze nie bylo nie wiem czy to od tego czy jak?:/
          • Gość: aga Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.litnet.osi.pl 25.05.06, 22:12
            ja wczoraj zaczełam pierwszy dzien efekt lekko widoczny. niewiem jak postepowac
            z szyja i twarza?!
            • Gość: lola Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 00:22
              ja postepuje jak z innym czesciami twarzy mam skore mieszana zdolna do wypryskow
              i mi nawet lekko wysusza te czesci:)ja jestem na tak:))
              • Gość: Kamisia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.06, 21:39
                Ogólnie jestem zadowolona, ale na twarzy niestety nie widze efektow :( a juz 2
                razy smarowalam... Ale cierpliwości :P Aha, i nie mam pryszczy :D
                jeszcze....:P
                • Gość: Kamisia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.05.06, 19:34
                  no więc w ciągu dalszym nie mam pryszczy :]
                  A dzisiaj sprawdzałam skład Dżonsona do twarzy i do ciała - kubek w kubek to
                  samo XD Seria do twarzy to jedna wielka ściema :P Jak moja siostra czytała, że w
                  składzie Garniera "Skóry muśniętej słońcem" też jest podobna sytuacja, czyli
                  identyczny skład w wersji do ryjka i ciała, nieźle się wkurzyła XD A ja byłam
                  tego prawie pewna, że to ściema... nie kupujcie, to tylko strata kasy :]

Pozdrawiam :]
    • sad_cat Re: Johnson's Holiday Skin 31.05.06, 02:21
      Sopot i tylko Sopot Ziaji. Nigdy nie miałam plam (po Lorealu i owszem), koloruje
      i schodzi rownomiernie. Ale oczywiście nakładamy na wypilingowaną skórę (na
      bóstwa nie kawą - ja to robię zwykłą drobniutką solą, efekt identyczny, a nie
      trzeba szorować łazienki).
      • Gość: Kamisia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.05.06, 11:44
        Za to sól nie ma kofeiny, która działa na celulitis jak łopatka do tłuszczu :D
        :D :D :D
        • Gość: skr Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.05.06, 11:58
          Smarujecie sie balsamem po twarzy?!
          • Gość: Kamisia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.05.06, 12:32
            Tak. Jak już wcześniej napisałam, skład balsamu do ciała i do twarzy z tej linii
            ma identyczny skład.
            • tiliam Śmierdziuch:D 02.06.06, 10:14
              No nie - ja chyba odstawię ten balsam:) - Mój mężczyzna nie znosi tego
              zapachu..Wczoraj nie chciał się do mnie przytulać..:) Bo śmierdziuch jestem po
              jego użyciu. Eh - i jak tu być ładnie opalonym bez słonka??:)
        • Gość: sad_cat Piling kawowy nie likwiduje cellulitu IP: 86.67.66.* 02.06.06, 23:50
          Kofeina rozpuszcza się w tłuszczach i w takiej formie jest wchłaniana przez
          skórę, więc antycelulitowe efekty pilingu kawowego to pic na wodę i fotomontaż.
    • krolciak Re: Johnson's Holiday Skin 31.05.06, 16:16
      Używałam dwa razy i... mam teraz takie fajne smugi na rekach i nogach;-) Chyba nierównomiernie to rozsmarowałam. Całe szczęście, że nie użyłam tego do twarzy, dopiero ciekawie bym wyglądała :-P
      Myślałam, że będzie słabiej opalało.
    • dominika8 Re: Johnson's Holiday Skin 31.05.06, 17:19
      mimo zniechęcających opinii kupiłam dziś
      po Sopocie mam smugi jak cholera, mimo pilingu i bardzo starannego
      rozsmarowania wczoraj:(
      • Gość: lenka Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.autocom.pl 31.05.06, 17:39
        A ja posmarowałam się balsamem po twarzy i mi się zaczął przy wcieraniu rolować.Nie wiedziałam co zrobić,bo najpierw wtarłam w szyję i bałam się różnicy koloru.Skończyło się na tym,że wsmarowałam go delikatnie a na twarzy i tak zostało kilka wałeczków kosmetyku.
        Dzisiaj nie mam przebarwień, w ogóle zadziałał delikatnie i jest ledwo widoczny na moich bladych łydkach.Po za tą twarzą wchłonął się bardzo ładnie.
        • Gość: lidia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:25
          a co sadzicie o DOVE?????????? lepszy niz Johnson????bo chce kupic albo dove
          albo ten i nie wiem, ajestem bardzo blada.
          • saskiaplus1 Re: Johnson's Holiday Skin 02.06.06, 12:11
            Koleżanka moja skarżyła się, że dove spłynął jej z łydek, gdy złapał ją na
            mieście deszcz... :) Trudno było odeprać spodnie.
    • Gość: patrischa dove IP: *.devs.futuro.pl 02.06.06, 14:40
      to fakt ja mialam johnsona a teraz kupilam dave do jasnej karnacji

johnson ciemniej opala..berdziej smierdzi
      dove ladnie pachnie , lepiej sie smaruje ale bardzo brudzi i bielizne i ubrania
      uzywam juz z dwa tygodnie ale chyba nie dkononcze opakowania i kupie johnsona
      ten na noc...najlepszy i nim tez buzie smaruje
      • Gość: gaga Re: dove IP: *.chello.pl 02.06.06, 19:02
        naprawdę dove latwiej sie smaruje? kupilam go (do ciemnej karnacji) i ledwo go
        moge wycisnac, a co dopiero rozmarowac - to mozliwe ze johnson jest jeszcze
        gorszy? Co do zapachu to ok, choc po pewnym czasie... coz. No ale w koncu mozna
        sie posmarowac na noc a rano prysznic i jakies pachnace cudo:)
    • krolciak Re: Johnson's Holiday Skin 02.06.06, 14:58
      Co do moich smug i plam, to zrobiłam sobie peeling i prawie wszystkie zniknęły. Wczoraj posmarowałam sie znouw (tym razem dokładniej) i moja skóra ma taki ładny kolor:) Dzisiaj spróbuje także na twarzy...
      • Gość: Kamisia Re: Johnson's Holiday Skin IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.06.06, 23:10
        Moim zdaniem Johnson b. ładnie się nakłada i wsmarowuje. A co do smrodu - skoro
        bardziej opala, to i bardziej śmierdzi. Używajcie na noc, będzie znioślejsze :)
        Moja siorka kupuje z Garniera, opowiem potem czy warto :D
        Na twarz tez nakładam.
        • Gość: kia sorento ktorych uzywacie?do jasnej czy ciemnej karnacji? IP: *.faf.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:06
          ja mm b jasna bladą, i zastanawiam się, czy ten do jasnej w ogóle przyniesie
          jakiś skutek, co prawda nie chce wygladac jak po wizycie w Maroku(oczywiscie
          nie z dnia na dzień:) ale nie chce też ryzykowac z brakiem efektu;)
          • aniaosm Re: ktorych uzywacie?do jasnej czy ciemnej karnac 04.06.06, 10:20
            Ja używam do jasnej bo jestem blada jak śmierć.Po 3 razach widać efekty,skóra
            stopniowo brązowieje.Ale rzeczywiście strasznie śmierdzi.Smaruje się na
            noc,cała kołdra przesiąkła.
            • Gość: Kia sorento Re: ktorych uzywacie?do jasnej czy ciemnej karnac IP: *.faf.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:49
              kupiłam do jasnej, zobaczymy, obawiam sie ze przy tak jasnej skórze jaka ja mam
              to nic nie wyjdzie...
    • Gość: sathi Re: Johnson's Holiday Skin IP: 83.14.130.* 05.06.06, 10:48
      Ja mam do ciemnej i normalnej.
      dla mnie rewelacja, super brązuje, nie wysusza, nawilża, tylko trzeba pamiętać o
      regularnym peelingu, złuszczać i nawilżać skórę, wtedy efek nie zawiedzie :)
      ----------------------------------------------------------
      vanilla-cafe.net/index.php
    • Gość: ola Re: Johnson's Holiday Skin IP: 193.24.220.* 05.06.06, 12:01
      mhmmmmmmm.ja na uda i posladki stosuje wieczorem krewm antycellulitowy.czy moge
      na niego smarowac ten balsam Johnson's Holiday Skin?
    • tiliam śmierdziuch znowu:/ 09.06.06, 09:43
      no nie - ja zdecydowanie odstawiam ten balsam - może i ładnie przyciemnia
      skórę, ale zapachu wręcz nie mogę znieść - a mój mężczyzna coraz bardziej
      narzeka, że śmierdzę:) Tak więc żagnaj piękna sztuczna opalenizno - balsam
      idzie w odstawkę.
      • miss_paradox Re: śmierdziuch znowu:/ 09.06.06, 10:07
        ja używam i:
        mój chłopak nie pytany stwierdził, że pięknie pachnę, po drugie - jak się
        dobrze rozsmaruje nie ma smug :)
        • coffeine1 :) 09.06.06, 10:18
          Ja uzywalam brązującego kolastyny, tylko tego bez złotych drobinek świetnie
          nawilżał, skóra nabrała pięknego złotego odcienia, tylko zapach może zbyt słodki
          ale gorąco polecam ok 14zł w tesco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka