Gość: ywonka IP: *.dami-rz.pl 12.01.03, 12:18 CZy ktos uzywal nowej serii Dermiki Mat B Complexe do skory tlustej, mieszanej, itd. Jesli tak to prosze o opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nido Re: Nowa seria Dermiki Mat B Complexe 12.01.03, 12:34 Mam tonik i krem matujacy na dzien spf 4. Oba sa maja przyjemny, chociaz nieco syntetyczny zapach grapefruita, krem jest bardzo lekki i rzeczywiscie matuje, nie wysusza -jedyna jego wada jest brak filtrow (tzn. b. niski wskaznik). Ja zalatwiam to podkladem. Tonik tez jest ok., z tym, ze tu moja opinia jest raczej niezbyt miarodajna, bo jeszcze nie trafilam na tonik, ktory by mi nie pasowal;)Chce jeszcze dokupic maseczke, czytalam gdzies duzo dobrych rzeczy na jej temat. A moze ktoras z Was jej uzywala? n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Nowa seria Dermiki Mat B Complexe IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.01.03, 13:39 trafiłas! :) mam maseczkę, uzyłam już prawie połowę opakowania. Zalowa konsystencja. swietnie nawilza, mam wrazenie ze tez lekko rozjasnia, skora robi sie fantastycznie miekka i delikatna. Wchłania sie całkiem miło, choć widac lekko błyszczacy film. Dlatego najlepiej ja sobie połozyc na buzie, kiedy wiesz ze nigdzie nie bedziesz musiała wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: Nowa seria Dermiki Mat B Complexe IP: 217.98.105.* 12.01.03, 14:30 Ja uzywam kremu i raczej nie jestem zadowolona. Cera przetluszcza mi sie tak samo jak po kazdym innym kremie. Zapach tez jest za bardzo slodki, sztuczny. Mialam tez probke maseczki oczyszczajacej i rowniez zadna rewelacja. Lepszy efekt jest po wlasnorecznie zrobionej maseczce z zielonej glinki. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nido Re: Nowa seria Dermiki Mat B -do sonique 12.01.03, 15:20 Gość portalu: sonique napisał(a): > Lepszy > efekt jest po wlasnorecznie zrobionej maseczce z zielonej glinki. Jak wlasnorecznie zrobic maseczke z glinki? Bardzo prosze o informacje;) pozdr. n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: Nowa seria Dermiki Mat B -do sonique IP: 217.98.105.* 12.01.03, 19:59 > > Jak wlasnorecznie zrobic maseczke z glinki? Bardzo prosze > o informacje;) > Nalezy kupic w sklepie zielarskim zielona glinke w proszku za ok. 6 zl. W domu miesza sie to z woda i maseczka gotowa. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nido Re: Nowa seria Dermiki Mat B -do sonique 12.01.03, 20:19 Gość portalu: sonique napisał(a): > Nalezy kupic w sklepie zielarskim zielona glinke w proszku za ok. 6 zl. W domu > miesza sie to z woda i maseczka gotowa. > Podrawiam Ciesze sie, ze to takie proste;) Dziekuje bardzo. n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Nowa seria Dermiki Mat B Complexe IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 18:16 Mam krem nawilżający na dzień i jestem z niego bardzo zadowolona, dla mojej mieszanej cery jest odpowiedni, bardzo lekki, szybko się wchłania, nie świecę się jakieś 5 godzin. Na pewno kupię wiosną krem na noc (teraz potrzebuję czegoś bardziej odżywczego). Odpowiedz Link Zgłoś