Gość: jolkas IP: *.access.telenet.be 25.05.06, 12:08 Poszukuje dobrego kremu do biustu.Czy mozecie mi cos polecic?Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_gosiak Re: Krem do biustu 25.05.06, 12:19 polecam avon dostałam go w prezencie i mile jestem zaskoczona stosuje go od 3 mcy i wogule go nie ubywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Krem do biustu IP: *.aster.pl 25.05.06, 12:21 > mcy i wogule go nie ubywa. Za to szarych komórek w zastraszającym tempie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Krem do biustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:52 happy_gosiak napisała: > polecam avon dostałam go w prezencie i mile jestem zaskoczona stosuje go od 3 > mcy i wogule go nie ubywa. W ogóle !!! Nowe slowa wymyslasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mujer82 Re: Krem do biustu IP: *.ghnet.pl 25.05.06, 12:23 Polecam Lipocell bloker firmy ziaja.Tani,spory-125 ml,zawiera w zasadzie wszystkie składniki niezbędne do utrzymania dobrej formy biustu. Nie zawiera wyciągu z krowich komórek-czasem wchodzą w skład takich kremów ale nie wszyscy lekarze są zgodni co do skutków stosowania takich substancji i ich wpływu na piersi-niejasny wpływ na możliwość pojawienia się komórek rakowych.Składnik napinający tego kremu to wyciąg z grzybów shitake-też dość skuteczny.I polecam naprzemienny -ciepły i zimny masaż okrężny piersi zwykłą słuchawką prysznicową. Krem w razie czego można kupić w internecie na stronie www.domzdrowia.pl-podaję ten adres bo nie we wszystkich miejscowościach są dostępne wszystkie produkty firmy ziaja.A szkoda.Bo są dobre i na kieszeń przęciętnej Polki. Dobre są produkty do biustu firmy Eris ale już droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Krem do biustu 25.05.06, 12:36 firma Miraculum linia Body Expert, ja kupiłam w zestawie Płaski brzuch+Krem do biustu ujedrniająco-napinający w sklepie Natura, ok 28 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Krem do biustu IP: *.mnc.pl 25.05.06, 21:46 Mogę Ci polecić krem, a raczej emulsję, która uratowała moje piersi po karmieniu. Bikini Top Diora. Drogie jak diabli, ale warto. Miałam biust w koszmarnym stanie, jedna pierś wyżej druga niżej i oklapnięte. Po jednej buteleczce, przy stosowaniu 2x dziennie z dokładnym masażem, mogę powiedzeć, że są całkiem niezłe. Wróciły do tego samego poziomu i są jedrne. Nie tak, jak pred ciążą, ale prawie. Polecam z czystym sumieniem, bo działa. Emi Odpowiedz Link Zgłoś
mamakam Re: Krem do biustu 10.06.06, 14:35 witam:-) dostalam ten krem. ale niestety bez zalaczonej ulotki. czy mozesz mi powiedziec jak powiniwn wygladac ten masaz i czy moge uzywac emulsji bedac w ciazy dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Krem do biustu IP: *.access.telenet.be 26.05.06, 17:19 A co sadzicie o kremie z Oriflame?Z Avonu uzywalam a teraz zamowilam, z Oriflame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Krem do biustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:06 Żel firmy Norel... pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś