kasia.jun 25.05.06, 19:45 kurde bo to kłopotliwe;p jest jakaś szansa, aby był mniejszy? tylko nie piszcie nic w stylu "myć wieczorem zęby" bo przeciez wiecie o co chodzi. czy np. płukanie przed snem jeszcze dodatkowo płynem do płukania pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matko Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:09 Nic ci nie pomoże!!! Człowiek to taki stwór, że mu z otworów układu zewnętrznego śmierdzi i już. Tak już mamy, nic na to nie poradzisz. Możesz myć zęby pół roku, płukać je Vanishem OxiAction i nawet wypalać sobie paszczę palnikiem acetonowym- i tak będzie rano śmierdzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyadg Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.compower.pl 25.05.06, 20:11 Chyba układu wewnętrznego ... Nic Ci nie pomoże - rano wstań i szybko umyj zęby zanim luby sie obudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 25.05.06, 20:23 hiehie a lubemu będzie jechać;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matko Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:55 akurat układ pokaromy jest tak nie do końca wewnętrzny:) Jak się człowiek zastanowi, jest to układ otwarty i w zasadzie jest pewną "dziurą" w ciele, która przebiega na całej jego długości. Dałoby się człowieka "wywinąć na drugą stronę" jak skarpetę;) \no i ma taką właściwość, że musi śmierdzieć. Z jednej i z drugiej strony. Tak to już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em buhahaha, post roku :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:33 Gość portalu: matko napisał(a): > Nic ci nie pomoże!!! Człowiek to taki stwór, że mu z otworów układu zewnętrzneg > o > śmierdzi i już. Tak już mamy, nic na to nie poradzisz. Możesz myć zęby pół roku > , > płukać je Vanishem OxiAction i nawet wypalać sobie paszczę palnikiem acetonowym > - > i tak będzie rano śmierdzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: buhahaha, post roku :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:25 coś ci nie odpowiada? napisałam co uważam o tamtym poście, więc się nie czepiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:41 a co to palnik acetonowy, hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:36 ;) pewnie acetylenowy, albo może to taki, w którym pali się zmywacz do paznokci:P W końcu też jest łatwopalny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.06, 21:01 Nie jedz wieczorem cebuli, czosnku i ciezkostrawnych rzeczy, to powinno troche pomoc. I przy myciu zebow wieczorem zebow nie zapomnij i dokladnym umyciu jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota5320 Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 25.05.06, 21:17 nic tu nie pomoże ale fakt że cebula, czosnek potęgują smrodek. Zawsze śmiać mi się chciałało jak na filmach kochankowie budzą się po spędzonej razem nocy i namiętnie całują- nie wiem kto miałby odwagę tak z rana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.06, 21:20 Ja nie mam tego problemu (no moze czasem po czosnku...) Ale moje wieczorne mycie zebow trwa ponad 10 minut (no i jezyka co juz napisalam wyzej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:27 ja mam odwagę tak zrobić i robię:) Mi smrodek osoby, którą kocham nie przeszkadza, nawet nie uważam, że to smrodek:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota5320 Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 25.05.06, 21:42 no tak ale ja nie chcę jego narażać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednataka Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:15 a gdyby tak przejsc na odzywianie dozylne? co myslicie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.autocom.pl 26.05.06, 00:15 Poczekaj kilka lat i nie będziesz się już krępowała porannego oddechu w związku. Ale pocieszenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.nat.dsuj.pl 26.05.06, 00:17 ponoć pomaga rozgryzienie ziarenka kawy; chyba tez słyszałam cos o pietruszce - pare listków mój sposób: obfite śniadanko i umycie ząbków niestety po samym muesli zapach zostaje jesli nic z tego Ci nie pomaga, to radze wybrac się do lekarza specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta a wstydzisz się też puścić bąka?:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 00:20 Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 26.05.06, 00:59 Może trzeba wyleczyć zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 26.05.06, 01:27 dwie rzeczy: zdrowe zeby (+staranne mycie) + dieta.... od tego co jemy, wiele zalezy... skoro dieta ma wplyw na wyglad cery, jak ma nie miec na uklad pokarmowy?:) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha500 Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: 193.151.48.* 26.05.06, 05:59 a ja proponuje kupic sobie cynk w tabletkach!!!!ma naprawde dobre dzialanie,kilka dni stosowania i juz c nie jedzie z paszczy ;) albo zrob sobie nalewke z wodki i cynamonu-flaszka wodki zalewasz 3 torebki cynamonu i odstawiasz na tydzien,odcedzasz i na noc po kielichu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 26.05.06, 06:58 potem bedziesz leczyc nieswiezy oddech z kumplami w AA. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha500 Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: 193.151.48.* 26.05.06, 07:22 heheheheheh ale cynamon naporawde dziala.a jesli ktos sie uzalezni od jednego kieliszka wodki czy czegokolwiek codziennie to slabiutki jest!!!!!ja robilam sobie wiele razy kuracje oczyszczajace nalewkami ziolowymi przez mieisac codziennie pijac kielih na noc i jakos pozniej mnei do tego nie ciagnelo- kwestia rozsadku i psychiki!!!! jak ktos wie ze nie moze sobie pozwolic na nalweke cynamonowa to ten cynk w tabletkach jest dla niego ok. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 26.05.06, 08:43 ja tylko zartowalam :) ale podstepnie nie dodalam :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aronia Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.chello.pl 26.05.06, 10:06 wiecie mnie najbardziej dziwi ze mój luby ma świezy oddech o poranku.I jak tylko sie obudzi to sie bierze do całowania a ja zmykam odrazu do łazienki pod pretekstem/siku/ Podejrzewałam nawet ze wstaje raniutko sie odświezyc ale nie moge go przyłapać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:20 No bo nie każdy śmierdzi. Jeszcze też zależy, dla kogo. Mój facet bez problemu zaraz po obudzeniu może mnie całować, lizać, wąchać i robić, co chce. Np. często całuje mnie pod pachami i mówi, że ładnie pachnę, pyta się, jak to robię, że się nie pocę... Ja go też moge rano pocałować, pachnie sobą po prostu, inaczej niż po paście, ale nie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
promoartes Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 26.05.06, 11:45 Jedz natke pietruszki...dodawaj do wszytkiego, jedz peczkami...nie dosc ze oddech bedzie super to jeszcze cera bedzie piekniejsza, bo natka pietruszki rewelacyjnie oczyszcza krew! Na cere swietna tez jest rzezucha...a jakie sa od tego piekne, geste wlosy!! Takze zapraszam Pani do sadzenia rzezuchy :-) i dborze jest przekasic jablko... Pozdrawiam Promoartes Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 26.05.06, 12:20 :) widze, że post ładnie się rozwija:):) opowiadajcie dalej:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja k. Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:42 jak rano poczujesz, że masz nieświeży oddech, to walnij sążnistego bąka, wtedy nikt nie poczuje smrodku z ust, bo bąk go przyćmi:P A jak jeszcze smród bąka minie, to będą dziękować i wdychać wyziewy ztwojej paszczy z przyjemnością, delektując się nimi niczym morską bryzą:D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 26.05.06, 14:52 maju, to było bardzo kobiete-gratulacje kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć 26.05.06, 14:53 KOBIECE, przepraszam za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.range217-42.btcentralplus.com 26.05.06, 15:03 A jak sie sadzi ta rzezuche?ona podobno tylko na wodzie rosnie? czy cos trzeba dosypywac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha500 Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: 193.151.48.* 26.05.06, 15:48 o rety rzerzuchy sie nie sadzi tylko wysiewa!!!!!!!bierzesz talerzyk rozkladasz na nim warstewke waty taka nie za gruba polewasz claosc woda zeby byla bardzo mokra-najlepiej zeby jak sie to mowi stala w wodzie i wysiewasz drobne nasionka rzerzuchy i niech se stoi az zakielkuje ;) tylko trzeba pamietac o podlewaniu- musi emiec bardzo mokro. a rzerzuche pewnie dostaniesz w lepszych kwiaciarniach albo gdzies na stoiskach z nasionami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja k. Re: śmierdzący oddech rano-jak go zmniejszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:07 moja droga, sadzi to się bąki albo kloca:] Odpowiedz Link Zgłoś