Dodaj do ulubionych

!!! FLUID krtrwały, kryjący ale nie matujący !!!

29.05.06, 14:38
Szukam fluidu który dość dobrze kryje niedoskonałosci itp, ale za to nie
matuje a nawet rozswietla (w stopniu takim jak np Shiny Touch Lirene), wazne
jest dla mnie także aby nie spływał po paru godzinach pracy, czyli zostaje mi
własciwie tylko wyzsza połka...
Obserwuj wątek
    • Gość: de-brie Re: !!! FLUID krtrwały, kryjący ale nie matujący IP: 217.153.131.* 29.05.06, 14:43
      Clinique Perfectly Real - kryje, trwały, nie matuje. O tej porze roku raczej do
      cery suchej i normalnej. Zimą i wiosną używam do mojej mieszanej. Jest moim
      faworytem.
      • inecita Re: !!! FLUID krtrwały, kryjący ale nie matujący 29.05.06, 14:45
        a rozswietla choć trochę? Raz miałam próbkę jakiegos fluidu z Clinique i po
        paru godzinach wyglądał nie lepiej niz Lirene :((( ale nie pamiętam który to
        był fluid, cerę mam normalną, na policzkach nawet odwodnioną, ale czasem
        pojawiają się jakies małe krostki
        • Gość: de-brie Re: !!! FLUID krtrwały, kryjący ale nie matujący IP: 217.153.131.* 29.05.06, 14:51
          Tak, nie tradycyjnie, czyli nie ma żadnych drobinek, ale ładnie odbija światło.
          Może zrobią Ci próbkę w perfumerii? Przychodzi mi jeszcze do głowy Clarins
          compact express - na mokro lub sucho. Jest niezwykle trwały,rozświetla ale i
          matuje ( moja recenzja jest na wizażu), ale to już naprawdę duży wydatek.
          • Gość: aga Re: !!! FLUID krtrwały, kryjący ale nie matujący IP: *.k.omnitec.pl 29.05.06, 16:20
            nigdy nie używałam kompaktów, więc jakoś się boję tego Clarinsa... a Clinique
            może spróbuję, może się jescze przekonam...
    • Gość: aga up IP: *.k.omnitec.pl 30.05.06, 12:57
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka