Dodaj do ulubionych

powiekszenie ust

30.05.06, 19:00
Witajcie! Mam pytanie!Czy ktoras z Was uzywala maseczki powiekszajacej usta z
Sephory.To jest nowosc,kosztuje 108 zl .Sprzedawczyni twierdzi ze dziala o
wiele silniej niz City Lips,w co mozna jej wierzyc bo maski sa bardziej
skondensowane.Moze ktos przetestowal????
Obserwuj wątek
    • Gość: zołza2 Re: powiekszenie ust IP: *.aster.pl 30.05.06, 19:02
      Sprzedawczyni powie Ci, że maseczka powiększa usta, krem likwiduje zmarszczki, a
      balsam sprawi, że zniknie pomarańczowa skórka. Naprawdę wierzysz w obiektyizm
      sprzedawczyni, która ma od sprzedanego produktu prowizję?!
      • nagoya Re: powiekszenie ust 30.05.06, 19:05
        Nonie wierze jej tak do konca ale moze choc troche powieksza????
        • Gość: zołza2 Re: powiekszenie ust IP: *.aster.pl 30.05.06, 19:10
          Ni liczylabym na to:). Skoro jednak chcesz wydac ponad 100 zł, twoja decyzja:).
          • Gość: selena Re: powiekszenie ust IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.05.06, 19:12
            sorki ale o czym mowicie:p
            zawsze myslalam ze usta powieksza sie przez ostrzykiwanie srodkami specjalnymi.
            maska na powiekszenie:DDDDDDD
            a na biust takich nie ma:p?chociaz jak dla mnie to zmniejszajaca bardziej:)
    • nagoya Re: powiekszenie ust 30.05.06, 19:42
      Usta juz mam ostrzykniete 2 ml aquamidu.Chodzi mi o efeky jakby lekko
      spuchnietych ust ktore moga zapewnic takie kosmetyki.Operacje albo zabiegi takie
      jak moj sa gorsze od heroiny tak uzalezniaja!!!
      • Gość: agatka Re: powiekszenie ust IP: *.loonar.pl 30.05.06, 19:44
        ile kosztuje operacja powiekszania ust?
        • Gość: nagoya Re: powiekszenie ust IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:56
          Cena zalezy od rodzaju wypelniacza .Wypelniacz staly to znaczy ze nie znika po
          uplywie 8 miesiecy to jest aquamid kosztuje razem ze wstrzyknieciem 1500 zl za 1
          ml.Jezeli robisz od razu 2 ml placisz 2500. Efekty sa spektakularne.Masz od razu
          wieksze usta.Mozesz tez troche zmienic ich ksztalt.
      • Gość: selena Re: powiekszenie ust IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.05.06, 20:11
        no to witaj w klubie bo ja 3 razy juz mialam robione aquamidem:))aha jeszcze
        kolagenem.
        ja tam nie wiem czy uzalezniaja-bol jest koszmarny:(to po prostu tzreba
        powtarzac jesli sie chce utrzymac staly efekt.
        • Gość: zainteresowana do dziewczyn ktore powiekszyly usta.. IP: *.chello.pl 30.05.06, 21:18
          i jestes zadowolone? ja to sie boje ze mi zrobia tak ze bede miala murzynskie
          usta a chcialabym troszke je powiekszyc! szczegolnie gorna warge!
          • Gość: zainteresowana Re: do dziewczyn ktore powiekszyly usta.. IP: *.chello.pl 30.05.06, 21:18
            jestescie sorki :)
        • Gość: nagoya Re: powiekszenie ust IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:32
          Uzalezniaja w tym sensie ze mam juz pelne usta,nic im nie brakuje a ja ciagle
          kombinuje jak by tu jeszcze lepiej zrobic.Mam aquamid juz prawie rok i nic sie
          nie zmniejszylo.Zbieram na trzecia dawke tylko na gorna warge.Chce zeby byla
          wieksza od dolnej.No i kombinuje z City Lips i teraz z ta nowa maska.Napisz u
          kogo robilas i ile placilas? Pozdro
          Aha boli jak cholera na szczescie bardzo krotko.Mialam robione tylko na Emli,bo
          lekarz powiedzial ze znieczulenie powoduje natychmiastowy obrzek i to utrudnia
          precyzyjne podanie,wiec sie zgodzilam!
          • Gość: selena Re: powiekszenie ust IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.06.06, 19:44
            ja roznie robilam,wielu lekarzy przetestowalam:)))
            we wroclawiu u knakiewicza np.
            a to dziwne ze ci sie trzyma tyle aquamid bo on nie jest na stale,w ogole nie
            ma nic na stale-bo usta sa miejscem bardzo ukrwionym i z czasem kazdy srodek
            sie wyplucze ze tak to ujme-tak mi objasnili.
            hmm ja mialam srodek znieczulajacy odrazu podawany w strzykawce z wypelniaczem-
            emla sobie mozna w 4 litery wsadzic,to jest opinia lekarza.nic a nic nie
            znieczula,siedzialam z tym cholerstwem i potem i tak wszystko czulam blee.a
            usta sa cholernie czule na bol:(((
            teraz szukam nowinek w necie bo musze sobie znowu robic-w gorna wiecej w dolna
            mniej.
            • Gość: angela Re: powiekszenie ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:39
              dziewczyny tak z ciekawosci ile lat macie? (te ktore powiekszaja)
              • Gość: aga Re: powiekszenie ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:54
                jest coś takiego jak plastyka ust.chirurgiczne powiekszanie ust wywiniecie
                czerwieni wargowej 2500zł i to jet na stałe miałam taki zabieg w warszawie i
                jestem zadowolona
              • Gość: nagoya Re: powiekszenie ust IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:19
                Odpowiadam! Mam 45 lat.Powiekszylam sobie usta nie dlatego ze mialam male.Mialam
                zmarszczki nad gorna warga.Metoda prob i bledow wymyslilam sobie ze jak
                "napompuje sobie wargi to zmarszczki znikna/Lekarz do ktorego poszlam powiedzial
                ze tylko Exoderm Lift.Okropny bardzo inwazyjny zabieg i w ogole nie dla mnie>W
                sumie wyszlo na moje mam duze usta ladne i nie mam zmarszvzzek!!!!!Pozdrawiam
                wszystkie BABY!
              • Gość: selena Re: powiekszenie ust IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.06.06, 22:53
                ja tez odpowiem-mam 23 lata nieukonczone:)))))
                a co to ma do rzeczy?:p
            • Gość: nagoya Re: powiekszenie ust IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:09
              Masz jakies dziwne informacje?Co ma sie i jak wyplukac?Nie chce byc zlosliwa ale
              jak przy piciu herbaty??Jedynym srodkiem ktory jest reklamowany jako staly
              wypelniacz jest aquamid albo Bio alcamid .Te srodki sa w tzw. obrocie od 10
              lat!Do jakich ty lekarzy chodzilas???
              • Gość: selena Re: powiekszenie ust-do autorki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.06.06, 22:59
                nie rozumiem dlaczego jestes agresywna????nie wiem czy jak przy piciu
                herbaty:DD krew przeplywa bardzo intensywnie tam[a myslisz ze dlaczego sa
                czerwone takie:PPPPP]i srodki wyplukuje.nie wymyslilam tego tylko lekarza
                cytowalam ktory po prostu w mozliwie przystepny sposob mi to wyjasnil.trudno
                zeby terminologii medycznej uzywal ,moze jeszcze po lacinie,co?
                chodzilam i chodze do najlepszych[knakiewicz jest np jednym z najlepszych we
                wroclawiu],inajdrozszych zreszta bo na swoim zdrowiu nie oszczedzam.zreszta nie
                musze w ogole oszczedzac:P
                do jakich TY chodzilas ze ci wmowili ze cokolwiek jest na stale:))))))tak ci
                zburzylam swiatopoglad na trwalosc wielkosci ust?:D to sorry
                • Gość: angela Re: powiekszenie ust-do autorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 09:30
                  z tym wiekiem to chodzilo mi o to ze bylam ciekawa czy z takich rzeczy
                  korzystaja dojrzale kobiety, czy tez moze jeszcze nawet i malolatki (ja mam 20
                  lat :P) i ciekawi mnie, w jaki sposob mlode dziewczyny na to stac? to jest
                  spory wydatek, nawet dla tych, ktorzy przecietnie zarabiaja.
    • Gość: Kate1972 Re: powiekszenie ust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:45
      Pewnie to takie samo g... jak Bielenda Sexy Look - różnica jedynie w cenie, ale
      nie od dziś wiadomo, że w Sephorze płaci się za reklamy w prasie czy TV. W
      każdym razie Bieleną mogłabyś sobie nawet tyłek smarować i będzie taki sam
      efekt - ZEROWY.
    • Gość: milkie Re: powiekszenie ust IP: *.blich.krakow.pl 31.05.06, 12:51
      to ja sie dopisze :). z tym balsamem to nie jest tak, jak z kremami na
      zmarszki, bo rzeczywiscie dziala ( i to dosyc prostym mechanizmem podrazniania
      tkanki, zadnego tam wyimaginowane wypychanie zmarch od wewnatrz ;). jak na mnie
      to nawet za mocno, bo po probnej aplikacji w ciagu 5 minut zrobily mi sie z
      przecietnych ust wielgachne baleronki, diabelnie czerwone i piekace:/. jak
      jestescie wytrzymale, polecam
      • Gość: nagoya Re: powiekszenie ust IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:22
        Milkie! Napisz jaki mialas balsam czy blyszczyk?Bardzo prosze!!!
    • malina862 Re: powiekszenie ust 05.06.06, 18:39
      >nagoya napisała:
      Witajcie! Mam pytanie!Czy ktoras z Was uzywala maseczki powiekszajacej usta z
      > Sephory.To jest nowosc,kosztuje 108 zl Sprzedawczyni twierdzi ze dziala

Pewnie że działa!!!!A ja wczoraj kupiłam cukierki mietowe za 256zł
      sprzedawczynii powiedziała,że one rozwiążą mój problem-POWIĘKSZĄ BIUST!!!!
      I słuchajcie dziewczyny rewelacja!!!Z B zrobiło mi się pełne D.Jestem
      zachwycona!!!!!!!

• wytrwala Re: powiekszenie ust 05.06.06, 18:51
        nie badz zalosnie zlosliwa bo to smieszne, jesli nikt nie raczy ci sensownie
        odpowiedziec zrobie to ja : te powiekszacze, ktore podrazniaja sluzowke jedym
        dziewczynom powieksza usta, innym nie - na czesc moich kolezanek np dziala
        mocno City Lips, a na mnie prawie wogole - dlaczego? To zalezy od wrazliwosci
        sluzowki naszych ust, kazdy ma inaczej. To powiekszenie nie jesr takim
        powiekszeniem w doslownym znaczeniu, a podraznieniem ust ktore prowadzi do ich
        ROZPULCHNIENIA
      • wytrwala Re: powiekszenie ust 05.06.06, 18:52
        nie badz zalosnie zlosliwa bo to smieszne, jesli nikt nie raczy ci sensownie
        odpowiedziec zrobie to ja : te powiekszacze, ktore podrazniaja sluzowke jedym
        dziewczynom powieksza usta, innym nie - na czesc moich kolezanek np dziala
        mocno City Lips, a na mnie prawie wogole - dlaczego? To zalezy od wrazliwosci
        sluzowki naszych ust, kazdy ma inaczej. To powiekszenie nie jesr takim
        powiekszeniem w doslownym znaczeniu, a podraznieniem ust ktore prowadzi do ich
        ROZPULCHNIENIA i czesto tez mozneco zaczerwienienia. Podobny efekt ale bardziej
        krotkotrwaly daje np zjedzenie czegos slonego, np orzeszkow, lub kanapki z
        pikantnym keczupem. Sprawdz na sobie czy ta maska podziala, moze sa probki ?
        • Gość: nagoya Re: powiekszenie ust IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:47
          Pieknie to wytlumaczylas!Przyjemnie jest rozmawiac z kims przytomnym!Mam
          nadzieje ze sie jeszcze w necie spotkamy!
          • Gość: wytrwala Re: powiekszenie ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 09:37
            co do aquamidu.... zadna krew go nie wyplukuje! no moze gdy jest on zle
            podany... on ma sie trzymac tkanek, po to go sie ,,wszczepia" zeby siedzial, a
            to, czy preparat jest na stale czy nie zalezy od jego rodzaju i czasteczek, a
            nie od tego ile km/h krew ci przeplywa. Wchlaniaja sie te preparaty, ktore sa
            pochodzenia odzwierzecego albo takie, ktore maja jako skladnik obce cialo - bo
            to, co obce, nasz organizm wchlania (pozbywa sie). Jednak czy aquamid jest na
            stale czy nie lekarze maja rozne zdanie, jeden mowi, ze na stale, drugi, ze
            nie ale opinia, ze na stałe nie jest wiaze sie raczej z tym, ze to nasze usta
            sie zmieniaja z wiekiem - wypelniacz w ustach nie powstrzymuje przeciez
            starzenia, robia sie zmarszczki, usta mimo wszystko maleja bo traca jedrnosc z
            uplywem lat, aquamid najprawdopodobniej sobie tam dalej siedzi ale to usta sie
            zmieniaja ! Istnieje tez ryzyko ze nie wiadomo, jak aquamid bedzie sie
            zachowywal po latach w ustach, bo jest dosc nowym preparatem (albo jak bedzie
            wygladal gdy po prostu nasze usta beda np za 10 lat po prostu... flaczec :DD
            sorry nie moglam sie powstrzymac :P)
            • sniegotka Re: powiekszenie ust 20.06.06, 13:34
              Dziewczyny, a mozecie kogos polecic w Warszawie??? Mam teraz straszny problem,
              bo pare dni temu powiekszalam sobie usta u dr, Jaworskigo no i nie wyszlo wcale
              ladnie. Z jednej strony sa jakby odrobine wieksze niz z drugiej, nie jestem
              zadowolona. Mialam 1 ml aquamidu. Wczesniej mialam restylan u dr, Ignaciuka, po
              wstrzyknieciu modelowal usta palcami i efekt byl rewelacyjny! Tylko po tygodniu
              nic juz nie bylo widac. Ale on nie robi aquamidem wiec wybralam sie do
              Jaworskiego glownie ze wzgledu na termin. No i zalamka. Nie modelowal palcami,
              po prostu wstrzyknal i efekt jest taki jakby placzliwy. Nie umywa sie do
              tamtego. Nie wiem co robic. Nie chce juz do niego isc na poprawke, bo jest malo
              komunikatywny i mogloby byc jeszcze gorzej. Kto zna dobrego lekarza w W-
              wie??????????????? Mam nadzieje, ze mi sie to jednak jakos wchlonie....

• nagoya Re: powiekszenie ust 21.06.06, 19:35
                Czesc! Z tego co czytalam wnecie i na forach dziewczyny zachwycaja sie dr.
                Arturem Broma. z W-wy wlasnie jesli chodzi o usta i nie tylko.Naprawdw bardzo
                duzo pochlebnych opinii.I bardzo ladnie po wstrzyknieciu modeluje usta.Sprobuj
                isc na konsultacje .Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka