Gość: rabarbarka IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 15.01.03, 12:32 Czy ktos moglby polecic wyprobowany, skuteczny, ale nie oblednie drogi krem na celulitis? (Zadne Diory, Clarinse itp. nie wchodza w gre) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: skuteczny krem na celulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.03, 13:01 Nieustannie polecam i polecać będę specyfik Avonu - nie pamiętam nazwy, bo od dawna nie używałam- choć przeróżne opinie na jego temat słyszałam. U mnie zadziałał doskonale i skutecznie! Niestety wymaga systematyczności i sporej dawki cierpliwości, jak większość kosmetyków zresztą- natychmiastowego efektu nie będzie. No i ruch; duużoo ruchu:) Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piskacz Re: skuteczny krem na celulitis IP: 217.153.61.* 15.01.03, 14:19 ja ze swojej strony goraco polecam zel (tak to nazywaja ale ma konsystencje kremu) DAX COSMETICS zielona tuba+ pomaranczowa nakretka Odpowiedz Link Zgłoś
martaa2 Re: skuteczny krem na celulitis 15.01.03, 14:48 Oj tak.Ten specyfik Dax Cosmetics jest znakomity.Również bardzo polecam.Jest niedrogi kosztuje coś około 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś