Dodaj do ulubionych

Kanebo cream finish

IP: *.magma-net.pl 01.06.06, 13:45
Zastanawiam sie czy nadawalby sie do cery mieszanej... Jesli ktoras z Was ma
to cudo to bede wdzieczna za kilka informacji: czy obciaza cere, jak
wygladaja odcienie, jak z trwaloscia i w ogole wszelkie inne niezbedne
informacje ;).
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Kanebo cream finish 01.06.06, 13:52
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=9238eeee14e6d095fedc9be248fcf670&cmd=details&itemid=9042
      • Gość: malina Re: Kanebo cream finish IP: *.magma-net.pl 01.06.06, 19:52
        dziekuje agatko :*, czytalam te opinie. liczylam na to ze dowiem sie czegos
        wiecej, teoretycznie ten podklad jest przeznaczony do cery suchej/normalnej-
        niby mam mieszana ale czuje ze ten bedzie lepszy niz liquid finish. moze jednak
        ktos sie podzieli opinia?
        • mikams75 Re: Kanebo cream finish 01.06.06, 21:11
          a mialas go w reku? testowalas?
          Ja mam cere mieszana i kupilam liquid finish i jest super.
          Cream finish jest jednak tlusty, ciezki. Popros o tester a przekonasz sie sama.
        • jarka63 Re: Kanebo cream finish 02.06.06, 10:42
          A mnie zupełnie nie odpowiadają odcienie, wszystkie sa żółtawe.
          • mikams75 Re: Kanebo cream finish 02.06.06, 11:24
            no wlasnie dla mnie to wielki plus - moge wybrac bez obawy ze bedzie cos
            rozowego :-)
            • Gość: malina Re: Kanebo cream finish IP: *.magma-net.pl 02.06.06, 11:35
              mikams75 ktorego odcienia uzywasz? liquid finish mialam i jest prawie idealem,
              ale ostatnio moja twarz zaczela sie dziwnie zachowywac- zawsze bardziej mieszana
              niz normalna powolutku zmierza w strone suchej (sama nie moge w to uwierzyc). o
              ile zawsze cos mi przeszkadzalo w zakupie double perfection chanel (jakis inny
              podklad ma sie rozumiec ;)) to teraz nie wyobrazam sobie noszenia tego podkladu-
              za suchy. dlatego czaje sie na na cream finish :).
              • mikams75 Re: Kanebo cream finish 02.06.06, 12:34
                ja mam kolor "natural beige" - w sloiczku wyglada na ciemny, ale na twarzy
                jasnieje. Nie pasuja mi rozowe odcienie, a kanebo jest wlasnie nierozowe. Na
                lato nawet jest dla mnie za jasny, ale latem przewaznie obchodze sie bez
                podkladu. To co mi odpowiada w liquid finish to naturalny, niemaskowy efekt i
                ten fluid nie matuje, nie wysusza cery. Niestety wiekszosc podkladow do cer
                mieszanych sa matujace i wysuszajace, a moja cera jest mieszana ze sklonnoscia
                do wysuszania. Tylko, ze krycie nie jest mocne, ale to tez mi odpowiada.
                Cream finish kryje duzo mocniej.
                Wez koniecznie testery zanim kupisz!
            • jarka63 Re: Kanebo cream finish 02.06.06, 11:41
              A ja wole byc różowa niż żółta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka