Dodaj do ulubionych

T.Turnaround i Pore Minimizer Clinique

IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.06.06, 10:37
Czy ktos z Was stosowal oba te kosmetyki jednoczesnie ?Mozna ?Czy efekty są
dobre?Mysle o zakupie kremu TT ( mma sporo nierównosci zaskórników)emulsji
wygladzajacej pory pore minimizer i dodatkowo korektora Pore minimizer bo
słyszałam ze daje efekt cery photo shopa;-)))macie jakies doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: hjddsg Re: T.Turnaround i Pore Minimizer Clinique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:23
      uzywam clinique.czy ja wiem?niespecjalnie pomaga.nnawet jelsi to sa to efekty
      dorazne,na chwile
      • Gość: Magda Re: T.Turnaround i Pore Minimizer Clinique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:58
        Na wizażu któraś napisała, że działa tak samo jak Effaclar LRP za cztery razy
        niższą cenę, i się z tym zgadzam.
        • Gość: jouka2 Re: T.Turnaround i Pore Minimizer Clinique IP: 158.143.170.* 02.06.06, 21:34
          A sam korektor Pore Minimizer? Jakie macie opinie na jego temat? Szukam czegos
          na lato zamiast podkladu, czy to jest dobra opcja? Jesli nie, to moze jako baza
          pod/na podklad? Jesli ktos uzywal, prosze o opinie.
          • Gość: ilka Re: T.Turnaround i Pore Minimizer Clinique IP: *.242.81.adsl.skynet.be 02.06.06, 21:51
            Korektor Pore Minimizer? To znaczy ten ktory ma kolor? Ja go wlasnie uzywam
            zamiast podkladu na lato i do poprawek w ciagu dnia. Polecam tez zamiast
            podkladu latem Super City Block Clinique z filtrem 25. Natomiast TT Clinique to
            moj ulubiony krem. Uzywam juz pewnie 10 opakowanie i caly czas mnie zadziwia
            jaka mam piekna po nim cere. Probowalam odstawic ale nic innego na mnie tak
            dobrze nie dziala. Ja uzywam go w wersji kremowej na noc i mam wyraznie zwezone
            pory, zadnych zaskornikow a skora jest ladnie wygladzona i swieza. Kupilam tez
            serum TT i maseczke. Polecam!
            • Gość: jouka2 Re: T.Turnaround i Pore Minimizer Clinique IP: 158.143.170.* 02.06.06, 21:55
              Dzieki za opinie, w takim razie chyba sobie kupie.
              • Gość: Magda Re: T.Turnaround i Pore Minimizer Clinique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:08
                To napisz jakie efekty, bo ja się też zastanawiam. ;-)
    • Gość: k Pore Minimizer Clinique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:47
      DOSTAłAM próbkę w douglasie, na zdjęciu jest taka brązowa tubka po pierszym
      uzyciu byłam zachwycona po zetknięciu ze skórą ten płyn zmienia się w taką
      piankowo - pudrową konsystencję ale niestety po kilku godz zaczęłam się świecić
      (sprawdzałam czy ten podkład sam w sobie na długo matuje) ale po obsypaniu
      pudrem sypkim było ok, też się zastnawiam czy go nie kupić po lecie bo narazie
      nie chcę się malować
      • Gość: Mu Re: Pore Minimizer Clinique IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 07.06.06, 23:41
        Ten korektor pore minimizer wystepuje w dwoch wersjach kolorystycznych czy on
        rzeczywiscie nadaje cerze kolor?Jakiego odcienia uzywałycie czy ten 01
        najasniejszy jest tylko do jasnej karnacji czy moze daje raczej transparentny
        efekt mimo wszystko?
    • anik114 Re: T.Turnaround i Pore Minimizer Clinique 08.06.06, 08:50
      dostalam probke Pore Minimizer Refining Lotion w salonie - przyznam sie ze
      niesamowicie wygladzil cere i rzeczywiscie zmniejszyl pory...zastanawiam sie czy
      nie kupic calego opakowania...natomiast korektor na mojej twarzy czasami sie
      walkowal..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka