jouka2 05.06.06, 19:49 Czy ktos uzywal? Szukam dobrego samoopalacza na twarz i szyje, chetnie z wyzszej polki, ktory nie bedzie wysuszal skory ani powodowal wysypu pryszczy. Co o tym sadzicie? A moze macie inne sprawdzone typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Samoopalacz w plynie Clarinsa IP: *.dsl.club-internet.fr 05.06.06, 21:14 jest niezly i napewno cie nie uczuli, ale ma okropny zapach, dla mnie nieprzyjemny (sezam + jeszcze cos, co mnie przyprawia o mdlosci) Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: Samoopalacz w plynie Clarinsa 05.06.06, 21:30 Czy to taki intensywny samoopalaczowy smrodek, czy raczej maskujaca "perfuma" ktora Ci sie nie podobala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Samoopalacz w plynie Clarinsa IP: *.dsl.club-internet.fr 06.06.06, 10:37 100 % perfuma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: Samoopalacz w plynie Clarinsa 05.06.06, 21:42 ja z Clarinsa jestem b. zadowolona. A jeśli obawiasz sie przykrego zapachu (moim zdaniem jest bardzo OK) to weź ze sklepu próbkę i wypróbuj w domu Odpowiedz Link Zgłoś