Gość: wiola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 11:17 Masque Velours? czy w ogóle lIerac jestok? co możecie polecić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iWONA Re: czy znacie maseczkę Lieraca z kolagenem? IP: *.kozani.acn.gr 06.06.06, 20:15 lIERAC TO MOJE ULUBIONE KOSMETYKI.pOLECAM MASECZKE AqUA Calm-w niebieskim opakowaniu,jest najfajniejsza ze wszystkich maseczek.Oprocz tego bardzo lubie krem pod oczy Diopti i preparaty do mycia twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: czy znacie maseczkę Lieraca z kolagenem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:01 up Odpowiedz Link Zgłoś
inecita do IWONY 07.06.06, 09:47 Lierac to równiez moje ulubione kosemtyki. Masque Velours uwazam za taką sobie ale interesują mnie Twoje opinie na temat działania innych maseczek Lieraca, jesli mozesz opisz mi dokładnie jak działają. Własciwie interesują mnie wszystkie kosmetyki Lierac, takze te do ciała oraz przeciwzmarszczkowe (moja mama ma Coherence i jest bardzo zadowolona). Ja ze swej strony polecam krem na cienie Diopticerne i jako rozswietlacz krem na naczynka. Niezły jest tez nowy krem Hydra Chrono. A co sądzisz o Aqua D+ sdo cery suchej? Nigdzie nie chcą mi dac próbki, miałam tylko próbkę tego do cery mieszanej i wałkował mi się pod makijazem a przymierzam się do zakupu tego do suchej. A propos: gdzie w Warszawie warto kupowac Lierac? Moze są ciut tańsze? A moze dają próbki? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilka1234 Re: up 09.06.06, 15:29 Oprocz wspomnianych maseczek - obie sa swietne - i kremu pod oczy polecam kremy Lierac: Night peel, Day peel i wersje do ciala czyli Body peel. Body peel kupilam zachecona opisem w Wysokich Obcasach. WO obiecywaly ze ten balsam zlikwiduje moje zapalenie mieszkow wlosowych po depilacji. Nie dosc ze rzeczywiscie zlikwidowal czerwone kropki na nogach, to jeszcze bardzo ladnie wygladza skore. Jest delikatna i mila w dotyku. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś