Dodaj do ulubionych

podróbki próbek?

IP: *.chello.pl 06.06.06, 14:42
jak myslicie czy próbki saszetek takich lepszych firm są tez podrabiane? mam
na mysli vichy? spotkaliscie sie z takim czyms czy raczej nierealne?
Obserwuj wątek
    • carolinascotties Re: podróbki próbek? 06.06.06, 15:00
      Ja spotkałam się z tym, ze próbki są o niebo lepsze od kosmetyku, do którego
      kupna mają nas przekonać:)
      • Gość: ona Re: podróbki próbek? IP: *.chello.pl 06.06.06, 15:08
        tak to ja tez wiem ze sa lepsze! chcialam zakupic sobie vichy lipocure w
        probkach i nie chce trafic na podrobki stad moje pytanie czy w ogole
        spotkalyscie sie z czyms takim? pozdrawiam
        • Gość: kaśka Re: podróbki próbek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:23
          nie, za to spotkałam się z brakiem próbek w aptekach, bo dajedzie paniom
          zarobić na allegro :>
          • Gość: ona Re: podróbki próbek? IP: *.chello.pl 06.06.06, 15:26
            no nie ma wyjscia! wole kupic probke na allegro, zaplacic mniej i przekonac sie
            czy warto niż 100zl w aptece a niewiadomo czy w ogole zadziala!
          • Gość: kaśka tfu, dajecie miało być - analfabetyzm wtórny:P n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:31
            • Gość: ona do tej co pisze o analfabetyzmie IP: *.chello.pl 06.06.06, 15:37
              co sie jej czepiasz! moze stara sie pisac bezwzrokowo a zauwaz ze d jest nad c
              wiec nie trudno zrobic blad!
              • Gość: kaśka Re: do tej co pisze o analfabetyzmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:43
                to już nawet sama siebie nie mogę poprawić? ::D
                • Gość: ona Re: do tej co pisze o analfabetyzmie IP: *.chello.pl 06.06.06, 15:48
                  ah sorry nie spojrzalam ze to Ty sama sie poprawiasz hehehehe myslalam ze juz
                  nastepna madrala sie wtracila...:D
      • Gość: pozycja77 Re: podróbki próbek? IP: *.23.rev.vline.pl 06.06.06, 15:54
        zgadzam się , ostatnio chyba coraz czesciej tak jest .
        • jola1913 Re: podróbki próbek? 06.06.06, 16:00
          nie spotkałam się z czyms takim, a kupiłam już sporo próbek na allegro
          mysle, że cały ten proceder jest nieuczciwy, ale ... trudno
          i tak nigdy bym nie kupiła tych kremów, bo sa dla mnie obecnie za drogie...
          pewnie w przyszłości zaszaleję, będę wiedziec jakie firmy sa Ok :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka