evana 07.06.06, 16:54 Witam, poleccie jakas dobra szminke. Najlepiej zeby byla w miare trwala i raczej nie tak bardzo blyszczaca w odcieniu zimnego rozu. Z gory dziekuje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalkos Re: Dobra szminka IP: 80.48.109.* 07.06.06, 17:11 Inglot miał takie szminki, tylko nie wiem czy nadal je produkują, bo sama szukałam i nie mogłam ostatnio dostać, warto jednak sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
matik30 Re: Dobra szminka 08.06.06, 11:51 Ostatnio kupiłam szminkę DIORA - w seforze ok 90 zł, kolor chyba taki o jaki pytasz - ROSE INGENU nr 155, doskonale nawilża usta, ale jakąś super trwałością się nie wyróżnia Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: Dobra szminka 08.06.06, 13:54 Celia za 5,20 zł nr 56 - perłowa, ale bez obaw - oczywiście nie ma jakiś połyskliwych drobin. Nieźle się trzyma nałożona pędzelkiem na przypudrowane usta. Jednak kiedy gorąco, jak większość kosmetyków roztapia się na ustach. Ale ostatecznie trudno mieć duże wymagania od szminki za 5 zł. Ja jednak uwielbiam ją :) Odpowiedz Link Zgłoś