oxy_gen_86 08.06.06, 19:39 Uzywala ktoras z Was tej kostki? Chodzi mi gl. o ta zieolona (z zielona herbata i limonka). Mozna nia takze myc buzie? JAkie macie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swinka_morska Re: Kostka myjaca Dove 08.06.06, 19:44 wiesz co... to juz sprawa bardzo indywidualna, zwlaszcza w jej przypadku, bo: mnie naprawde nic nie wysusza, a po niej to musialam nalozyc nimalze tone kremu, a i tak bylam sciagnieta, natomiast moj chlopak bardzo sobie ja chwali i po niej w zasadzie mowi ze nie potrzebuje uzywac kremu... a oboje mamy cere tlusta... Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Kostka myjaca Dove 08.06.06, 20:13 Ja zastanawiam sie nad kupnem po reklamie w "Ty i Twoj dom". I chyba rzeczywiscie musze wyprobowac na wlasnej skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
martta_k Re: Kostka myjaca Dove 08.06.06, 20:25 cała seria z ogórkiem jest po prostu świetna, wygrałam te kosmetyki w konkursie twojego stylu (zel pod prysznic, mydło w płynie i w kostce) i zaden kosmetyk nie wysuszał skóry, nie musialam smarowac sie codziennie balsamem i w dodatku ślicznie pachnie ale uwaga na sztyft bo zostawia białe ślady natomiast sztyft do czarnych ubrań z taka srebrna zakrętką juz sladów nie zostawia wiec smiało polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kostka myjaca Dove 08.06.06, 20:22 Ja używam czasem tego zwykłego, starego Dove także do twarzy. Jednak wolę żele, to chyba takie uzależnienie. Mnie wysusza wszystko i zawsze, więc Dove też. Odpowiedz Link Zgłoś
bea747 Re: Kostka myjaca Dove 08.06.06, 20:49 "Zielonej" kostki jeszcze nie miałam okazji zastosowac, ale te wczesniejsze wydania są super.Zresztą ja bardzo lubię wszystkie produkty dove: ładnie pachną, nie uczulją ani mnie, ani moich dzieci. Niedawno dałam w prezencie zestaw dove swojej siostrzenicy, a ona dziekując dodała:"już teraz wiem czym ciocia tak łaaadnie pachniesz" i ucałowała mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
harue Re: Kostka myjaca Dove 08.06.06, 21:50 to jedyna kostka dove,która mnie uczula,ale jak któraś z dziewczyn wspomniała to bardzo indywidualna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Kostka myjaca Dove 08.06.06, 22:01 Uwielbiam Dove, a z kostką się nie rozstaję: zawsze mam przynajmniej jedną w łazience, a często i więcej (z każdego rodzaju). Zdarza mi się myć nią także twarz. Zielona pachnie najładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Kostka myjaca Dove 08.06.06, 22:19 myje nia cialo i rece a czasem twarz i jestem zadowolona przede wszystkim piekny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
superunknown82 Re: Kostka myjaca Dove 08.06.06, 22:27 Uzywalam jej przez jakis czas, bylam zadowolona - mydlo nie wysusza skory na twarzy i ladnie pachnie. Teraz przerzucilam sie na mydlo z kozim mlekiem floriny - jest lepsze, a myslalam, ze to niemozliwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Kostka myjaca Dove 09.06.06, 22:16 Skuteczny PR firmy. Nie mydło, a "kostka myjąca". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kostka myjaca Dove 09.06.06, 22:18 No nie tak do konca, bo chodzi o to, że Dove nie zawiera sodium tallowate ani innych "mydeł" sodowych. To po prostu syntetyczny detergent (tak samo, jak SLS zresztą...) Odpowiedz Link Zgłoś
basiaplewik Re: Kostka myjaca Dove 10.06.06, 07:34 jak dla mnie ta zielona niczym nie ustępuje białej- czyli jest świetna, dove to jedyne mydło po którym skóra nie trzeszczy mi po myciu. Czasem dawałam się skusić na inne wynalazki typu palmolive ale zawsze wracałam do dove, używam tak od ok 10 lat:)) Odpowiedz Link Zgłoś