sms9 08.06.06, 20:06 Hej!!!!!!! Jakie najlepsze tabletki pu - erh polecacie? Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: pu-erh - jeszcze raz 08.06.06, 20:42 smakowo to najbnardziej lubie bioactiv ze slodkim zielem jest naprawde pyszna Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: pu-erh - jeszcze raz 08.06.06, 20:45 Bio Activ. A jaka to ze słodkim zielem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: pu-erh - jeszcze raz 08.06.06, 20:46 Przepraszam, niedokładnie przeczytałam i myślałam, że pytasz o herbate. Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: pu-erh - jeszcze raz 08.06.06, 20:45 > Jakie najlepsze tabletki pu - erh polecacie? Szczerze mówiąc, żadnych tabletek nie polecam. Jeśli chcesz schudnąć, lepsze efekty przyniesie regularny wysiłek ruchowy niż tona tabletek. Ale, oczywiście, możesz je kupować:). Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties a czy muszą to być tabletki? 08.06.06, 21:00 ja polecam- czerwoną herbatę - liściastą - do zażywania jej w postaci tabletek nie jestem przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
sms9 Re: a czy muszą to być tabletki? 08.06.06, 21:17 Bardzo mi chodzi o tabletki najbardziej zblizone do herbaty. Nie znam sie na tym wiec prosze o rade. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties zajrzyj tutaj: 08.06.06, 21:19 www.bio-active.pl/index.pl wiem, że Bio Active ma takie tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: zajrzyj tutaj: 08.06.06, 22:10 tz myslalam ze chodzi o herbatke.ale tabletki to pic na wode.ata ze slodkim zielem ma taki napis na opakowamiu Odpowiedz Link Zgłoś
franzza Re: pu-erh - jeszcze raz 09.06.06, 09:05 Pu-erh żurawionowo-jagodowa i Zielona (sencha truskawko-żurawionowa). Obie do kupienia w sklepach z herbata Five O'Clock (i zadnych innych, bo tez przetestowałam i się naciełam).Zreszta do wyboru jest mnóstwo smaków, w zależności od tego, co kto lubi. Jesli sie pije te dwie herbaty równolegle (np. po jednej dziennie), to w ciagu 2-3 miesiecy efekt schudniecia murowany. A w moim przypadku - niedopuszczenie do przytycia na skutek jedzenie duzych ilosci słodyczy, bo bardzo poprawia sie po nich przemiana materii. Odpowiedz Link Zgłoś