daga022 15.06.06, 00:42 mam wysuszone wlosy po pasemkach. chciałabym się was zapytać czy mogłybyście polecić mi coś (szampon, odżywkę itp.) żeby włosy były "cięższe" i nawilżone ???? bo narazie to mam na glowie napuszone suche siano....pomocy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daga022 Re: suche siano...:( 15.06.06, 20:24 dzięki a możesz mi jeszcze powiedzieć ile to kosztuje i gdzie kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: suche siano...:( 04.07.06, 23:16 jeżeli chcesz zregenerować włosy zniszczone po rozjaśnianiu, to pamietaj, że musisz zadbać nie tylko o nawilżenie ale i o ich natłuszczenie. Możesz to zrobić korzystając z usług salonu fryzjerskiego (1 lub kilka zabiegów) oraz kontynuując kurację w domu. Radzę wybrać szampon, odżywkę i maseczkę z aminokwasami, pantenolem lub proteinami. Kosmetyki tego typu można znaleźć w dobrych drogeriach lub w aptece oraz w sklepach fryzjerskich. Ps. o placente i wax pytaj w aptekach lub sklepach fryzjerskich. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś