bortula 15.06.06, 22:08 Hej dziewczyny posuzkuje jakiegos kremu nailzajacego pod oczy hipoalergicznego i zeby nie był przeciwzmarszkowy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaya_1985r Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 15.06.06, 22:56 żel-krem pod oczy Hydra in2 Dermedic. Kosztuje ok. 35 zł. Tylko w aptekach. Rewelacyjnie nawilża Odpowiedz Link Zgłoś
paterycja Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 11:34 a ja Ci polecam żel głęboko nawilżający ERIS, z serii pharmaeris. kosztuje nieco ponad 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkaszka Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 13:48 Podpisuję się pod kremem firmy Dermedic. Dobry jest też Hydraphase LRP. Odpowiedz Link Zgłoś
paterycja Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 14:16 a to jest żel czy krem? bo wiem, że LRP ma w swojej ofercie żel nawilżający i sie nad nim zastanawiam. czyli dobry jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 20:04 a co za firma LRP?? bo nie wiem??? i mozecie mi powiedziec czy te kremy to na pewno sa"dozwolone" od lat mniej niz 25?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_1985r Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 20:29 LRP = La Roche Posay. Dermedic na pewno nie jest przeciwzamrszczkowy. Jest bardzo delikatny. Zobacz sobie ops tego kremu na stronie www.dermedic.pl w zakładce DERMEe PRZEWODNIK PIELĘGNACJA TWARZY Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 22:34 ja też mam 21 lat i posiadam aktualnie żel pod oczy Iwostin, nie jest on stricte nawilżający, na opakowaniu nic nie piszą, że ma nawilżać, ale odkąd używam go regularnie nie mam już wysuszonej i łuszczącej się skóry wokół oczu, więc jak dla mnie jednak nawilża:) jest bardzo przyjemny ogólnie, mam też mniej opuchnięć i nie podrażnia mi oczu, a to rzadkość, bo mam b. wrażliwe i do tego jeszcze noszę soczewki non stop. tak więc polecam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
amo_la_musica_jazz Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 22:46 Mam 22lata i używam kremu pod oczy Ziaja kozie mleko, jest rewelacyjny, a niewiele kosztuje. Polcem i pozdrawiam! amante della musica jazz P.S. Więcej o tym kremie przeczytasz tutaj: www.ziaja.com/pl/?a=prod2&idCategory=16&idKind=4&idProd=49 Odpowiedz Link Zgłoś
amo_la_musica_jazz link raz jeszcze 16.06.06, 22:47 W poprzednim poście wkleiłam zły link... Chodziło mi o ten krem: www.ziaja.com/pl/?a=prod2&idCategory=16&idKind=4&idProd=180 Odpowiedz Link Zgłoś
coffeine1 Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 23:07 CLINIQUE All about eyes - jest super, przeznaczony dla kobiet ok. 20 roku zycia. Likwiduje cienie, dobrze nawilża a skóra pod oczami i powiekami robi sie natychmiast taka jedwabista. Polecam jest swietny Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 23:10 Agropharm, Oeparol EMG - Żel nawilżający pod oczy to znalazłam na wizazu, ale niestety jest tylko jedna recenzja wiec moze Wy mogłybyscie powiedziec mi coś wiecej?? oto link www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=12078 Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_1985r Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 16.06.06, 23:30 Ale on jest mi.in przeciwzmarszkowy, a pisałaś, że takiego w żadnym wypadku nie chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: krem nawilzajacy pod oczy dla 21latki 17.06.06, 07:57 Polecam maseczke pod oczy i na powieki AVON SPA, ładnie nawilża i nie podrażnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 LRP 17.06.06, 14:29 ja akurat jestem bardzo zawiedziona tym kremem. Nie nawilza najlepiej, klei sie i nie widze efektow. jedyna zaleta to wydajnosc. na KWC rowniez nie ma najlepszych opini, żaluje ze przed zakupem tam nie zajrzalam. JA rowneiz jestem na etapie poszukiwan kremow pod oczy nie przeciwzmarszczkowych i ciezko cos dobrego trafic. terazm mam jeszcze Estee lauder verite i biotherm aquasource ale rowniez bez zachwytow.... Odpowiedz Link Zgłoś
ona251 Re: LRP 17.06.06, 22:34 W wieku 21 lat to chyba za szybko na krem pod oczy... Jeszcze masz czas Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_1985r Re: LRP 17.06.06, 23:40 A dlaczego za szybko? Dlaczego w wieku 21 lat nie powinno się dbać o dobre nawilżenie i pielęgnacje skóry wokół oczu? Chyba lepiej zapobiegać niż leczyć. Im skóra lepiej nawilżona i odżywiona, tym później pojawiają się zmarszki. To chyba lepsze niż zacząć stosować kremy kiedy zmarszki się już pojawią, bo wtedy to już raczej nic nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: LRP 18.06.06, 22:22 otóż to na nawilzanie nigdy nie jest za wcezsnie. przeciez nasza skóra to rzede wsyztskim woda i jesj utrat jest jedna z teorii starzenia Odpowiedz Link Zgłoś