Dodaj do ulubionych

samoopalacz Rossmana Sun Ozon

17.06.06, 13:32
kupilam w tamtym roku ,byl niepozorny na niskich polkach, ale musze przyznac
ze kolor jest o wiele lepszy ,niz po innych drozszych samoopalaczach.jest b.
naturalnie brazowy ,a nie zolty i nie jest za ciemny. czy ktos ma
doswiadczenia z nim, i czy mozna go jeszcze kupic w Polsce?
Obserwuj wątek
    • abba28 Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 17.06.06, 14:27
      jest, kupiłam go sobie na wiosnę w tym roku, w rosmanie
      • kitjensen Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 18.06.06, 00:39
        dzieki,wlasnie jade do Polski wiec mam nadzieje go kupic bo jest najlepszy
        • sylwia.la Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 18.06.06, 05:33
          Ja kupilam w tamtym roku..Tak na probe:)Nie spodziewalam sie cudow!!!Ale okazal
          sie rewelacyjny jak za taka niska cene!!!!zakochalam sie wtym samoopalaczu..I w
          tym roku tez go szukalam szukalam szukalam i bezskutecznei:(U sibie w Nie
          znalazlam w 3 rozmanach...Moze dopiero wejdzie;)
          • kitjensen Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 18.06.06, 12:34
            wlasciwie calkiem przypadkowo go kupilam w tamtym roku na wakacjach we
            Wroclawiu .zwrocil moja uwage, mimo ze byl zakurzony na dolnej polce ,bo mialam
            kiedys podobny tez niemiecki originalny i byl b. dobry.okazalo sie ze sie nie
            pomylilam , byl super.kupilam garniera,rimmel,sammoopalacz z ziemia egipska
            do twarzy ,ale ten jest najlepszy,kolor jest najnaturalniejszy i ladnie
            schodzi.mam nadzieje ze bedzie do kupienia w tym roku...
            • junkii Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 18:22
              Jest do kupienia ten samoopalacz:):):)kupilam go wczoraj(po raz kolejny):):):):)
              • kitjensen Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 18:58
                super! przyjezdzam do Polski w nastepna niedziele wiec kupie sobie zapas:)
                • kwiatek-822 Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 19:01
                  A w jakiej cenie jest ??
                  tez na pewno poszukam u siebie :)
                  • guinda Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 20:47
                    A ktory kupujecie- ten jasniejszy ( do cery jasnej) czy ten w ciemnym
                    opakowaniu?
                  • bzzzk Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 21:09
                    kosztuje ok. 15 zł.

pzdr
    • leaan Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 22:39
      Zgadzam się w pełni, że samoopalacze tej marki są rewelacyjne. Kupiłam w zeszłym roku, tak dalece
      rozczarowana samopalaczami niby dobrych marek że było mi już wszystko jedno, chodziło o
      jednorazowe "nogi" więc zaryzykowałam. A tu - pozytywne zdziwienie na maxa.
      Kupiłam sunozon parę dni temu, widzę że opakowanie już przetłumaczone na j.polski więc nieco się
      zaniepokoiłam - może i receptura "ulepszona" na polski rynek?
      Wszystkie Garniery, Nivee itp. w Europie zachodniej są o jakościwo nieporównywalne z tymi, którestoją u
      nas na półkach.
      • searena Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 22:57
        Wow, chyba sobie zakupię! Tylko mam pytanie - CZY ŚMIERDZI?? Nie znoszę tego
        smrodu samoopalacza na skórze.
        • kwiatek-822 Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 23:06
          Jest w tubce czy w sprayu?
          :) w poniedzialek wyruszam na zakupy :)
          • bzzzk Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 23:08
            jest mleczko w butelce oraz krem w tubce.

pzdr
            • searena Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 23:09
              Ale czy smierdzi?? Nie dowiem się.. Śmierdzącego nie kupię :)
        • leaan Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 23:12
          W trakcie smarowania i tak przez 2 godziny tego charakterystycznego odoru w ogóle się nie czuje tylko
          bardzo delikatny zapach. Po paru godz./żeby nie było aż tak pięknie/ lekki smrodek się pojawia, ale
          prysznic lub kąpiel pomaga się tego pozbyć.
          Nie słyszałam osobiście o samoopalaczu który nie śmierdzi, ten jest jeszcze w miarę znośny.
          • leaan Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 23:15
            poza tym ryzyko niewielkie - tubka kremu 7,90 zł, mleczko trochę droższe, kilkanaście zeta. Można
            wyprobować i najwyzej - zutylizować.
        • bzzzk Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 23:15
          moim zdaniem nie śmierdzi tak bardzo jak niektóre samoopalacze. to dopiero mój
          drugi samoopalacz, bo rzadko mam potrzebę taki specyfik zastosować, poprzedni,
          to był Guerlain- cuchnął po prostu przeokropnie;) czasem moja mama kupowała
          jakieś, więc czułam jak takie kosmetyki paskudnie pachną i wydaje mi się, że
          ten jest stosunkowo niezły pod tym względem. ma słodkawy, może nieco mdły
          zapach, ale w każdym razie charakterystyczna samoopalaczowa woń nie jest tak
          prędko wyczuwalna i w ogóle raczej nikła, przynajmniej w moim odczuciu.

pzdr
          • searena Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 23.06.06, 23:31
            No to fajnie, dzięki :)) W takim razie zakupię.
            • junkii Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 24.06.06, 10:21
              fajny ma zapach:)nie jakis chemii:P no dobra ide sie wysmarowac bo wieczor sie
              zbliza:P
              • guinda Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 24.06.06, 12:34
                Napiszcie czy kupujecie ten w jasnej tubce czy ten w ciemnej. Ja kupilam ten w
                ciemnej i faktycznie w porownaniu do innych prawie wcale nie czuc zapachu.
                • kitjensen Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 24.06.06, 12:46
                  ja kupilam ten w ciemnej butelce ,zapach ma lepszy niz np Garnier... szybko
                  sie wchlania a jednak nawilza ,pozatym on ma jakies dodatki, ktore
                  rzeczywiscie wplywaja dobrze na skore...mam tez samoopalacz rimmela ale nawet
                  sie nie umywa do niego,dziwny kolor i tlusty chociaz nie smierdzi
                  • junkii Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 24.06.06, 12:59
                    ja uzywam tylko ten w ciemnej:)
                    • magdaksp Re: samoopalacz Rossmana Sun Ozon 24.06.06, 13:07
                      jak taki fajny to musze k,upic choiaz zwykle kupuje dax wpiance ale troche za
                      zolty jednak jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka