yeld 17.06.06, 15:52 Mam prośbę czy możecie mi napisać jakie książeczki dotyczące olejków eterycznych warto przeczytać - zakupić:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Literatura 17.06.06, 21:56 Ja mam ale zagramaniczną i jest the best, uwielbiam ją. Valerie Ann Worwood "The Fragnant Pharmacy". I jeszcze jedna o zastosowaniu olejków w kosmetyce Na moje potrzeby w sam raz, niczym więcej się nie interesowałam Może podpytaj tu www.pta.org.pl/ ? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Literatura 17.06.06, 22:50 tak, ale nie pamiętam tytułu, a ksiażki nie mam pod ręką. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
mycha664 Re: Literatura 17.06.06, 23:49 Ta druga pozycja, autorstwa V.A. Worwood, nosi tytuł: 'The Complete Book of Essential Oils", wydawnictwo New World Library. Jolu, przy okazji, naszych mydeł nie ma w żadnym sklepie w Krakowie, możliwe, że z czasem będą. Póki co, zapraszamy do sklepiku internetowego. Jeżeli będziesz miała jakieś pytania, to odpowiem by e-mail.:o)))) pozdrawiam Mycha Odpowiedz Link Zgłoś
mycha664 Re: Literatura 17.06.06, 23:42 Jest taka pozycja, autorstwa Clare Walters, pt."Aromaterapia" ilustrowany przewodnik, wydawnictwo Konemann. Zawiera wiele informacji, w układzie nazwijmy go, encyklopedycznym, przejrzystym i jasnym. łatwo w niej odszukać potrzebne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś