oxy_gen_86 19.06.06, 12:46 UZywala ktoras z Was tych kremow? Jakie macie wrazenia? Szukam czegos co b.intensywne nawilzy luszczaca sie skore. Ktory krem mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 12:53 mam nawilzajacy i jest super, to najlepszy krem tej firmy. Nie wiem tylko, czy do luszczacej cery bedzie wystarczajacy, bo nie mam tego problemu. Generalnie to swietny krem, nawilzajacy ale jednak tresciwy - zadna wodnista mazia, ladnie nawilza, lekko natluszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 12:56 Też mam nawilżający.Kupiłam niedawno i jestem mile zaskoczona.Mam cere normalną i szukałam jakiegos lekkiego kremu.Ten sie sprawdził znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 13:32 Dzieki za odp. kupie ten nawilzajacy...ale czy nadaje sie takze na dzien? nie jest zbyt tlusty? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 13:59 jak posmarujesz cienko i odczekasz to mozesz na dzien (ale jest bez filtrow). Ja mam cere mieszana, sklonna do przesuszen, wole go uzywac na noc, choc na dzien tez probowalam, ale jednak na nos i czolo jest za tresciwy szczegolnie teraz, na upaly. Na zime bylby ok. Ale jak ty masz sucha cere, to bedzie bardzo dobry na dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 13:36 mam nawilżający i chociaż nie mam cery suchej, tylko mieszną jestem bardzo zadowolona. na opakowaniu jest napisane "do każdego rodzaju cery po zabiegach złuszczających" ;) A poza tym- niedrogi więc jak coś nie będzie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Calma HLC - krem nawilżający jest fantastyczny!!! 19.06.06, 13:52 Ten drugi-biolipidowy jest bardziej tłusty - ale idealnie nadaje się do mocno wysuszonej skóry, najlepiej na noc. Pisałam tutaj o tych kremach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=211&w=43286947&a=43286947 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Calma HLC - krem nawilżający jest fantastyczn 19.06.06, 14:43 Niech chce sie otworzyc:(( Ale na pewno kupie i dam znac Odpowiedz Link Zgłoś