Dodaj do ulubionych

Kremy Calma HCL (Ziaja)

19.06.06, 12:46
UZywala ktoras z Was tych kremow? Jakie macie wrazenia?
Szukam czegos co b.intensywne nawilzy luszczaca sie skore.

Ktory krem mozecie polecic?
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 12:53
      mam nawilzajacy i jest super, to najlepszy krem tej firmy.
      Nie wiem tylko, czy do luszczacej cery bedzie wystarczajacy, bo nie mam tego
      problemu. Generalnie to swietny krem, nawilzajacy ale jednak tresciwy - zadna
      wodnista mazia, ladnie nawilza, lekko natluszcza.
      • maggi9 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 12:56
        Też mam nawilżający.Kupiłam niedawno i jestem mile zaskoczona.Mam cere normalną i szukałam jakiegos lekkiego kremu.Ten sie sprawdził znakomicie.
        • oxy_gen_86 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 13:32
          Dzieki za odp.

kupie ten nawilzajacy...ale czy nadaje sie takze na dzien? nie jest zbyt tlusty?
          • mikams75 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 13:59
            jak posmarujesz cienko i odczekasz to mozesz na dzien (ale jest bez filtrow).
            Ja mam cere mieszana, sklonna do przesuszen, wole go uzywac na noc, choc na
            dzien tez probowalam, ale jednak na nos i czolo jest za tresciwy szczegolnie
            teraz, na upaly. Na zime bylby ok. Ale jak ty masz sucha cere, to bedzie bardzo
            dobry na dzien.
    • kasiaba1 Re: Kremy Calma HCL (Ziaja) 19.06.06, 13:36
      mam nawilżający i chociaż nie mam cery suchej, tylko mieszną jestem bardzo
      zadowolona.
      na opakowaniu jest napisane "do każdego rodzaju cery po zabiegach złuszczających" ;)
      A poza tym- niedrogi więc jak coś nie będzie żal.
    • carolinascotties Calma HLC - krem nawilżający jest fantastyczny!!! 19.06.06, 13:52
      Ten drugi-biolipidowy jest bardziej tłusty - ale idealnie nadaje się do mocno
      wysuszonej skóry, najlepiej na noc.
      Pisałam tutaj o tych kremach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=211&w=43286947&a=43286947
      Pozdrawiam :)
      • oxy_gen_86 Re: Calma HLC - krem nawilżający jest fantastyczn 19.06.06, 14:43
        Niech chce sie otworzyc:((

Ale na pewno kupie i dam znac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka