kleopatra321 20.06.06, 00:39 mam zmiar zafarbowac sobie na czarno moj naturalny kolor to braz, boje sie ze bede miec odrosty jesli tak nie chce ryzykowac... Prosze odpiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36mayfair Odrosty biora sie z odrastania wlosow 20.06.06, 04:18 Czy ten post to zart? Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: Odrosty biora sie z odrastania wlosow 20.06.06, 10:26 To nie żart tylko najwyrazniej nie masz pojęcia o co chodzi. Casting to szampon koloryzujący, więc na pewno nie będzie takiego odrostu jak po farbie. U mnie jednak odrobine widać różnicę, tzn. do końca to on się jednak nie zmywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kama.janik Re: casting loreal_ zostawia odrosty? 20.06.06, 09:20 Mi zmyła się szybko ta farba a w zasadzie szampon...Z tym, ze ja stosuję maskę Wax a ona dosć głeboko wnika w strukturę włosa i sądzę, że to jej zasługa po prostu. Proponuję poczytac opinie na www.wizaz.pl (KWC). Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: casting loreal_ zostawia odrosty? 20.06.06, 10:31 mnie Casting zostawił niestety odrosty (tzn nie zmył się do końca jak inne szampony koloryzujące), ale to było ponad 5 lat temu i od tamtej pory mogli zmienić skład i własciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra321 Re: casting loreal_ zostawia odrosty? 20.06.06, 12:23 dzieki dziewczyny za odpowiedzi wiem ze to szampon ale wolalam zapytac bo nie dawno tez farbowalam szamponem pallety ale odrosty zostana chyba dotat dopoki wlosy calkiem nie odrosna... Odpowiedz Link Zgłoś