Gość: Anka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 10:51 Szukam dobrego i nie za drogiego dentystę we Wrocławiu. Będę wdzięczna za wszelkie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: dentysta we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 14:17 Szczerze mówiąc nie wiem jak kształtują się średnie ceny dentystów, ale ja leczyłam zęby w: Gabinecie Stomatologicznym "Salus" bulwar Ikara 25b tel. (071) 352-17-75 Kosztuje mniej więcej 100 zł za plombę ze znieczuleniem. Jest tam kilku dentystów, ale mnie leczyła dr Kumala i jestem bardzo zadowolona. Ale może ktoś zna tańszych dentystów, pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dentysta we Wrocławiu IP: *.vulcan.pl 30.01.03, 19:47 Wielkie dzięki, chyba nie jest tania, ale cóż jak się chce mieć piękny uśmiech?!!! A może ktoś jeszcze może kogos polecić? Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
marz-ka Re: dentysta we Wrocławiu 30.01.03, 22:24 chodzę do świetniej dentystki. jest niedroga i moim zdaniem b. dobrze leczy zęby. Ewa Kmita ul. Smoluchowskiego 50/3 ma fajną nowoczesną maszynę a gabinecik jest b. przyjemny plomba kosztuje 50 zł ściąganie kamienia 30 zł jak jesteś zainteresowana to tel. podam na priva pozdrawiam Marz-ka Odpowiedz Link Zgłoś
ignacja1 Re: dentysta we Wrocławiu 02.02.03, 00:37 Polecam panią Wojakiewicz, ma gabinet na Biskupinie(czy tez bardziej Bartoszowicach), jest niezbyt droga (60-70 za plombę) i robi solidnie. Jeśli chcesz, mogę podac tel. Ignacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dentysta we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.03, 21:08 Bardzo proszę o kontakt telefoniczny Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ignacja1 Re: dentysta we Wrocławiu 03.02.03, 13:14 Tel 348-60-97 najlepiej dzwonić wieczorem, bo zwykle wtedy kobieta jest, nazywa sie Anna Wojakiewicz, mieszka przy ul. Plater. Jeśli bedziesz chciała skorzystać, możesz powiedzieć, że znasz numer od Agnieszki Kondrat. pozdrawiam- Ignacja(czyli Agnieszka) Odpowiedz Link Zgłoś