llilly 05.07.06, 09:25 Cześć Dziewczyny!Jeśli znacie te preparaty to napiszcie proszę czy dają faktycznie tak spektakularne rezultaty?Pozdrawiam serdecznie-L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: Body Creator/Plasticity/Total Lift Minceur??? 05.07.06, 12:19 ja używałam w zeszłym roku Total Lif Minceur Clarinsa i na mnie efekt był, ale np. Zoe pisałam kiedyś, że u niej zmian nie było widać:( więc trudno powiedzieć... ja polecam. no, i czego nie lubię w tego typu preparatach- że wystarczy zrobić krótką przerwę w używaniu i efekt znika... mnie opakowanie starczało na miesiąc, zużyłam dwa (zadowolona byłam już po 1) i stwierdziłam, że jest fajnie, ale 200zł na miesiąc za preparat na cellulit to przegięcie:) wolę kupić coś innego i teraz walczę z cellulitem poprzez ćwiczenia (i powiem Ci, że efekt podobny;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: Body Creator/Plasticity/Total Lift Minceur??? 05.07.06, 13:01 Używałam Total Lif Minceur Clarinsa , nie byłam zadowolona, nawet nie wykończyłam tubki, a teraz robi to mój M. Odnalazł gdzieś w łazience i postanowił smarować okolice brzucha :) W moim przypadku znacznie lepiej spisuje się Abdo-Choc Biothermu, spektakularnego efektu nie ma, ale genialnie napina skórę. Niestety prawdą jest, że odstawienie tego typu kosmetyków równa się zanikowi efektów, a to co Bzyczku napisałaś o ćwiczeniach to święta prawda i jedyna skuteczna metoda. Potwierdzam, bo i ja obserwuję u siebie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Dzieki :-))))) 05.07.06, 14:35 Dzięki Dziewczyny, oczekując na termin (bo to już 38/39 tydzień :-)))) )szykuję się na bitwę z nadmiarowymi kilogramami i szukam czegoś na dobry początek :-))) bo wiem, że niestety leniwa jestem i wygodnicka i tylko porządna inwestycja niczym wyrzut sumienia zmusi mnie do ćwiczeń i zaprzestania radosnego obżarstwa :-)))))).Ściskam i pozdrawiam-L. Odpowiedz Link Zgłoś