Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy z wyższej półki

IP: *.net.autocom.pl 02.02.03, 13:29
Witam!

Wiem, że temat kremów pod oczy był już milion razy wałkowany, ale nie mogę
znaleźć odpowiedzi na nurtujący mnie problem. Otóż poszukuje kremu pod oczy
dla 35-latki, główny problem to zmarszczki! Co drogie Panie by mi poleciły?
Mam taką swoją listę może coś z tego jest godne uwagi?!

1) Shiseido - Bio-Performance Super Eye Contour Cream
2) Helena Rubinstein - Collagenist Eye Zoom
3) C. Dior - Phenomen-A for Eyes
Jestem ciekawa opinii tego kremu Shiseido, bo nie ukrywam, że lubię to markę.

Będę ogromnie wdzięczna za każdą sugestię, liczę na Was!

Pozdrawiam
Katka

Obserwuj wątek
    • Gość: Katka Re: Krem pod oczy z wyższej półki IP: *.net.autocom.pl 03.02.03, 15:46
      To co nikt mi nie poradzi nic ?! : ((((

Pozdrawiam
      Katka
    • Gość: Gosia Re: Krem pod oczy z wyższej półki IP: *.vibamt.dk 04.02.03, 10:04
      Nie znam zadnych z wymienionych przez Ciebie kremow, ale polecilabym krem
      Clarins "Extra Firming Eye Countour Cream". Jestem z niego bardzo zadowolona.
      Dziala znacznie lepiej niz "Lift Activ" Vichy, a ponadto doskonale nadaje sie
      pod podklad, czy tez korektor.
      pozdrawiam

int.clarins.com/main.cfm?prodID=93
      • Gość: A. Re: Do Gosi. IP: proxy / 204.48.22.* 06.02.03, 09:45
        Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Nie znam zadnych z wymienionych przez Ciebie kremow, ale polecilabym krem
        > Clarins "Extra Firming Eye Countour Cream". Jestem z niego bardzo zadowolona.
        > Dziala znacznie lepiej niz "Lift Activ" Vichy, a ponadto doskonale nadaje sie
        > pod podklad, czy tez korektor.
        > pozdrawiam
        >

Kupiłam ten krem. Wydałam 166 zł a on mnie uczula, strasznie pieką mnie oczy.
        Rozumiem, że Ty nie masz takich objawów ?

Muszę więc kupić sobie jakiś inny krem. Jaki więc polecacie ?
    • superkiki Re: Krem pod oczy z wyższej półki 04.02.03, 10:12

O kremach HR i Shiseido na pewno juz bylo (o tym drugim pisalam sama - moim
      zdaniem to badziew). Sprobuj poszukac w wyszukiwarce.
    • Gość: Gosia Re: Krem pod oczy z wyższej półki IP: *.vibamt.dk 04.02.03, 11:04

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
      f=211&w=4422401&a=4422401&v=2&strona=0
    • Gość: Katka Re: Krem pod oczy z wyższej półki IP: *.net.autocom.pl 04.02.03, 19:30
      Dzięki za informacje, przeczesałam forum i poprzednie wątki o kremach pod oczy
      i ... dalej nie wiem, co mam wybrać. Co człowiek to inna opinia, ale to
      zrozumiałe na każdego co innego działa. Pozostaje mi powalczyć o próbki i na
      coś się zdecydować.

Pozdrawiam
      Katka

• Gość: DorotaM Re: Krem pod oczy z wyższej półki IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 16:35
      Widze, że mamy podobny problem - poszukiwanie kremu pod oczy. Ja tez mam 35 lat
      i właśnie jestem na etapie poszukiwania nowego, dodam dobrego kremu pod oczy.
      Kończę właśnie buteleczkę Lancoma Primordiale Intense Yeux, niezłe ale to
      kolejny i chcę zmiany. Biotherm mi kompletnie nie podszedł i walcze ze
      skończeniem pojemniczka.

Polecano mi:
      Siesheido - benefience (niestety nie testowałam)
      Diora - No Age: wczoraj dostałam próbkę, więc po 1 dniu mam zdanie niezły.
      H.Rubesstain - Kolegenist: zastanawiam sięnad kupnem.
      To tyle, daj znaćdo kupiłaś .

Dorota
      • Gość: Katka Re: Krem pod oczy z wyższej półki IP: *.net.autocom.pl 06.02.03, 18:27
        Witam!

Jutro idę kupić H. Rubinstein – Collagenist, dam znać jak pierwsze wrażenie.
        Bardzo mnie kusi Siesheido, ale czytałam dość sprzeczne opinie (jednym służy
        innym nie), dlatego może następnym razem go kupię.

Pozdrawiam
        Katka

• Gość: annluc Do Kiki- kremy z wyższej półki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 21:42
          Bardzo Cię proszę jak kupisz krem Collagenist pod oczy to daj znać jaki efek i
          czy warto.Please:)
          • Gość: annluc Re: Do Katki-Collagenist IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 21:50
            Jeżeli czytałaś mojego wcześniejszego maila to przepraszam, pomyliłam
            imiona.Sorry.Jak kupisz ten kremik to daj znać czy warto i czy daje taki
            spektakularne efekty jak obiecują producenci.Czekam z niecierpliwością.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Katka Re: Do Katki-Collagenist IP: *.net.autocom.pl 07.02.03, 19:08
              Witam!

No tak poszłam kupić Collagenist a ze sklepu wyszłam z „Phenomen-A Yeux” Diora.
              A to wszystko przez przemiłego Pana z Sephory, który tak mnie przekonywał, że
              na moje potrzeby idealny będzie właśnie ten krem (przede wszystkim wyprasować
              istniejące zmarszczki), że się dałam namówić. Zobaczymy czy dobrze zrobiłam.
              Jutro napisze, jakie jest wrażenie po pierwszej nocy, a Collagenist musi
              poczekać, może następnym razem.

Pozdrawiam
              Katka

• Gość: Katka Phenomen-A Yeux Diora IP: *.net.autocom.pl 09.02.03, 23:36
                Witam!

Tak jak obiecałam krótkie spostrzeżenia z dwudniowego używania Phenomen-A Yeux
                Diora. Konsystencja emulsji, ale dość „treściwej’ nie żelowej, dobrze się
                wchłania, ale pozostawiając przez jakiś czas tłustawą warstewkę, nie
                przeszkadza zwłaszcza, że jest to krem przeznaczony na noc. Nie daje
                natychmiastowych spektakularnych efektów, ale rano skóra pod oczami wyglądała
                bardzo ładnie, taka wypoczęta. Oczywiście cudów się nie spodziewałam i nie
                wyprasował wszystkich zmarszczek za jedną noc, powiem szczerze budzi zaufanie
                mama nadzieje, ze da efekty długofalowe. Miałam już takie kremy, co zaraz po
                nałożeniu nie było widać zmarszczek, bo były zamaskowane a w zasadzie nie
                poprawiały stanu skóry.

Pozdrawiam
                Katka
                • Gość: Trishna Do Katki IP: *.acn.waw.pl 10.02.03, 09:38
                  Gość portalu: Katka napisał(a):

Miałam już takie kremy, co zaraz po
                  > nałożeniu nie było widać zmarszczek, bo były zamaskowane a w zasadzie nie
                  > poprawiały stanu skóry.
                  >
                  > Pozdrawiam
                  > Katka

A jakie to kremy na przykład??
    • zalotnica Re: Krem pod oczy z wyższej półki 09.02.03, 23:57

Wiem, ze juz sobie kupilas krem, ale ja napisze co ja sobie
      kupilam pare dni temu. Ja przewaznie stosuje kosmetyki z firmy
      L'oreal i zawsze cos tam dla siebie wybiore. Tym razem kupilam,
      chyba to jest nowosc poniewaz nigdy wczesniej tego nie widzialam,
      Line Eraser--pure retinol (pm. treatment) Dopiero kilka nocek,
      zadnych ubocznych efektow, jestem zadowolona.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka