brawurka75 13.07.06, 12:08 proszę o opinie, co sądzicie o serii kosmetyków issana z sieci rossman?? Czy mozna je spokojnie i bezpiecznie stosować, bo są bardzo tanie i nie wiem czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaz75 Re: co sądzicie? 13.07.06, 12:25 Witaj! Używałam pomarańczowego żelu pod prysznic i mimo alergicznej skóry, nie wywołał żadnych podrażnień. Zapach prześliczny, myje dobrze, a więc następne plusy. Jednak Ja swój płyn kupowałam w niemieckim Rossmanie i też był tani. Nawet tańszy niż w Polsce, bo kosztował w promocji tylko 50 centów. Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: co sądzicie? 13.07.06, 12:28 Nie wiem - skąd takie przkonanie, że co tanie to złe? A ja się kilkakrotnie przekonałam, że nie warto ładować grubej kasy jeżeli mam coś za parę złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: co sądzicie? 13.07.06, 12:38 dzięki, chyba się skuszę. wiem, że pewne tanie produkty, które nie są reklamowane i promowane są porównywalne z tymi droższymi, których wysoka cena spowodowana jest reklamą, ale niestety spotkłam się z wieloma kosmetycznymi bublami za groszę i niestety bubli jest więcej wśród tych tanich kosmetyków Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra_cz Re: co sądzicie? 13.07.06, 13:50 ...dokladnie...Jestem alergiczka i nie raz uczulily mnie kosmetyki "z gornej polki", gdzie te najtansze delikatnie o mnnie dbaly! ale teraz wole zdecydowanie naturalne sposoby pielegnacji! Naturalnie, tanio, bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: co sądzicie? 13.07.06, 12:37 ja tez mialam zel pod prysznic i byl calkiem dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: co sądzicie? 13.07.06, 13:41 Ja gorąco polecam żel pod prysznic Isana do skóry wrażliwej (białe opakowanie). Mam przesuszoną wrażliwą skórę i sprawdził się znakomicie :) Mam ochotę jeszcze na oliwkę pod prysznic z tej serii, próbował ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś