kingaburke 13.07.06, 13:10 Czy mogłybyście polecić mi jakiś dobry żel lub piankę do golenia? Musze przestawić się na golenie nóg maszynką,bo mam już dość wrastających włosów po depilatorze i na razie robię sobie przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuczka Re: żel do golenia 13.07.06, 15:32 Ja używam Gilette, próbowałam innych, tańszych, ale mają za rzadką konsystencję i spływają z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: żel do golenia 13.07.06, 16:32 Isana Rossmann- wczoraj kupiłam żel i widze ze niezły i pianka melonowa polskiej firmy, ale w tej chwili nie pamiętam jakiej- jest super, zużyłam juz kilka, ajk sprawdze to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
bibi01 Re: żel do golenia 13.07.06, 17:34 Ja wciąż zapominałam kupic pianke do golenia i raz użyłam żelu do higieny intymnej AA . I juz przy nim zostałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: żel do golenia 14.07.06, 09:54 ta pianka melonowa jest firmy Venus Odpowiedz Link Zgłoś
barbie88 Re: żel do golenia 14.07.06, 10:03 ja tez uzywalam venus ale jakos ostatnio przerzucilam sie na zel pod prysznic i mydlo Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: żel do golenia 14.07.06, 12:35 Ta pianka venus jest beznadziejna wg mnie :( Fakt, niedroga i ładnie pachnie, ale maszynka w ogóle sie po niej nie ślizga, w ogóle nie zmiękcza włosków i w zasadzie czuje się jakbym goliła się bez niczego, po prostu na mokrą skórę. Uzywałam różnych pianek, ale najwygodniejszy jest zwykły żel pod prysznic. Pianki to trochę ściema :/ Odpowiedz Link Zgłoś