jakubisia 16.07.06, 23:15 proszę Was bardzo o przepis na maseczkę z drożdzy i czy pomaga ona w walce z tłustą cerą,jak często ją stosowć oraz czy przynosi efekty z góry dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex_oriente_lux Re: maseczka z drozdży 16.07.06, 23:50 Drożdże = ciepła przegotowana woda (może być mineralna) dodaje się też sok z cytryny. ma z tego wyjść taka gęsta papka. Łatwo przedawkować wodę;) Czy pomaga? Moją skórę to drażni, ale drożdże niby na tłustą cere są OK. Sama spróbuj najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: maseczka z drozdży 16.07.06, 23:58 Ja dostalam potwornego uczulenia - mialam czerwone plamy na calej twarzy. Lepszy jest clearasil, albo cos w tym stylu. M. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: maseczka z drozdży 17.07.06, 09:06 Mnie nic nie podraznia. Maseczka rozjarnia i matujen cere. Dodaje do niej sok z cytryny albo kilka kropel olejku naturalnego. Teraz kupuje maeczka drozdzowa Soraya i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś