Dodaj do ulubionych

Kosmetyki do opalania w solarium

20.07.06, 10:35
Jak w temacie - znacie? Używacie?
Przyznam szczerze, że nie nie jestem uzależniona ani od opalenizny ani od
solarium, ale czasami, szczególnie mroźną zimą lubię się powygrzewać i
poprawić sobie humor:)
Nigdy nie używałam kosmetyków do solarium a kuszą mnie te kolorowe
buteleczki:)
Co wybrać? Soleo czy Emerald Bay ? I czy wogóle działają?
Poradźcie...
Obserwuj wątek
    • oxy_gen_86 Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 11:05
      Z solary nie korzystam ale z tego co dziewczyny pisza/aly to wiem, ze jesli
      solarium jest na poziomie a pracujace w nim pania maja profesjonalne podejscie
      to same powinny Ci cos zaproponowac. W koncu one powinny wiedziec anjlepiej.
    • lady_bee Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 12:02
      Zdecydowanie Emerald Bay - definitly dark, używam od lat. Albo australian gold.
      • kiku.san Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 12:27
        Dzięki, a 30 zł na Allegro to jest cena do przełknięcia?
        • sabinka023 Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 12:40
          polecam australina gold i takie inne w kolorowych opakowaniach-dostępne w saszetkach 12 ml i w buteleczkach-super-bronzery, przyspieszacze, tingle-rozgrzewające i super pachna-niestety nie pamiętam nazwy ale dowiem się:-)
          warto używać kosmetyków bo oprócz tych przyspieszaczy itp zawierają składniki które zapobiegają wysuszaniu skóry co zauwazyłam jak ich nie używałam.
          Sporadycznie korzystam z solarium i tylko od później jesieni do pierwszego wiosennego słonka, które pozwala na kąpiele słoneczne.
        • lady_bee Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 12:42
          Pewnie, ja je kupuje właśnie na allegro, bo są tańsze. W solarium kosztują
          chyba jakieś 50-60 zł. Australian są jeszcze droższe.
          • sabinka023 Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 12:59
            podaj link do tych kosmetyków to spojrze czy znam i czy polecam. mam rozeznanie ponieważ znajomy ma studio solarium stąd dobra znajomość tematu.
          • kiku.san Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 13:11
            Dzięki, na pewno kupię:) A powiedz mi, czy znasz Australian Gold ale na słońce?

www.allegro.pl/item115759495_australian_gold_balsam_na_slonce_z_bronzerem_.html
            • sabinka023 Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 13:12
              serii na słońce nie spotkałam jeszcze nigdy więc niestety nie pomoge Ci w tym temacie
            • sabinka023 Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 13:17
              to jest balsam do opalania na naturalnym słonku. wiem tylko tyle na temat kosmetyków z bronzerami, zrówno do solarium jak i na słońce, że trzeba je dobrze rozsmarować żeby nie zostały smugi i plamy!
    • wunia83 Re: Kosmetyki do opalania w solarium 20.07.06, 16:28
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=40368840&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka