stasimonka 25.07.06, 18:56 Ehh ..co za zycie :( mam faceta- woli kupić nowy komputer niż wyjechać gdzies za granice na wakacje :( (namawiam go na wyjazd gdziekolwiek ale z tym tez pelno gderania) przyjeciolke- a raczej "przyjaciolke" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleo80 Re: ehhhh dziewczyny, co za .... 25.07.06, 19:04 Mam koleżankę , która sama wyjeżdża na wczasy i tam poznaje fajnych ludzi. Przyjeżdża bardzo zodowolona (albo tylko taką udaje). Poza tym są małżeństwa, które osobno spędzają wakacje , bo jedno woli morze a drugie góry. Mimo wszystko życzę Ci udanych wakacji :) fafulek.ovh.org/fab/ www.faberlic.pl/fl_main.php Odpowiedz Link Zgłoś
stasimonka Re: ehhhh dziewczyny, co za .... 25.07.06, 19:08 mimo,że jestem niby smiała i kontaktowa to obawiam sie takich samotnych wyjazdow ... choćby ze wzgledu bezpieczeństwa..zzreszta ...nawet nie potrafie sobie tego wyobrazić ... ale dzieki za podniesienie na duchu :) Odpowiedz Link Zgłoś
alys Re: ehhhh dziewczyny, co za .... 25.07.06, 19:36 Czy spedzenie wakacji "solo" musi byc koszmarem ?....absolutnie NIE ... Mialam kiedys podobna sytuacje do Twojej....jechac nie jechac o to jest pytanie??? Postanowilam jednak wybrac sie na wakacje "solo"....i byly to jedne z ciekawszych wakacji jakie do tej pory spedzilam. Nic nie wspomnialas gdzie dokladnie chcesz wyjechac ,ja akurat wybralam sie do Wloch ,byla to tylko tygodniowa wycieczka , w czasie podrozy zapoznalam sie z kilkoma osobami ,z ktorymi pozniej spedzalam wiekszosc czasu. Uwierz mi ludzie otwarci sa na znajomosci i czesto jezdza "bez-pary"...czasami bywaja to tylko grupy znajomych ,a wiec nie odczujesz tego ,ze jestes "piatym kolem u woza"..... Zaopatrz sie w aparat fotograficzny ,kamere ....po powrocie pokazesz znajomym co stracili... Radzilabym ci rowniez skorzystac z biura podrozy ,anizeli wyjechac na wlasna reke ,jest o tyle lepiej ,ze biuro podrozy ma zapewnione atrakcje typu zwiedzanie miasta z przewodnikiem i tego typu sprawy o hotelu i reszcie nawet nie wspomne. Zycze milego wypoczynku w " pojedynke". Odpowiedz Link Zgłoś