04.08.06, 09:46
Czy ktos stosowal kosmetyki tej firmy? Jakie wrazenia?
Obserwuj wątek
    • kamea7 Re: Mary Kohr 04.08.06, 18:24
      Nikt nie stosuje kosmetykow tej firmy? :-(
      • czarna67 Re: Mary Kohr 05.08.06, 09:53
        To są kosmetyki do profesjonalnego użytku dostępne w niewielu
        gabinetach.Czytałam o nich kiedyś w gazecie Beauty Forum
        • kamea7 Re: Mary Kohr 05.08.06, 11:03
          No nie tylko do gabinetow kosmetycznych, mozna kupic do domowego uzytku. Ale
          fakt, ze nie ma ich w powszechnej sprzedazy, spzredaja je kosmetyczki, ktore
          pracuja na bazie tych kosmetykow. Ja dostalam krem " Crème Rèparatrice
          Instantè, peaux sèches et sensibles// Instant Soothing Crem, dry and sensitive
          skin". Pierwszy raz mam kosmetyk z tej firmy i chcialabym sie dowiedziec cos
          wiecej o tych kosmetykach.
          • ewcia_pn Re: Mary Kohr 06.08.06, 23:04
            odwiedzam czasem salon, ktory pracuje na ich kosmetykach i zawsze jestem
            zadowolona. Ponoc nie powoduja absolutnie zadnych uczulen (tym akurat nie musze
            sie przejmowac bo niewiele rzeczy mnie uczula)poza tym przyjemnie, ziolowo
            pachna.
            Dotychczas przetestowalam w domu:
            serum regulujace: oil control acti-serum
            enzymatyczny piling: lilly esences mild exfoliator
            kremy: nawilzajacy, oczyszczajacy i taki lekki nawilzajacy

najbardziej zadowolona bylam z tego pilingu.
            ogolnie chyba porzadne kosmetyki - ponoc bardzo popularne we francuskich
            salonach kosmetycznych.

• kamea7 Re: Mary Kohr 07.08.06, 10:42
              Dziekuje zaodpowiedz. Moze i ja sie przymierze do tego pilingu, chociaz jesli
              chodzi o enzymatyczny piling to chyba najlepszy jaki testowalam jest ten od
              YSL. "Zwykle" pilingi z Clinic sa najbardziej efektywne, przynajmniej dla mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka