kamea7 04.08.06, 09:46 Czy ktos stosowal kosmetyki tej firmy? Jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna67 Re: Mary Kohr 05.08.06, 09:53 To są kosmetyki do profesjonalnego użytku dostępne w niewielu gabinetach.Czytałam o nich kiedyś w gazecie Beauty Forum Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: Mary Kohr 05.08.06, 11:03 No nie tylko do gabinetow kosmetycznych, mozna kupic do domowego uzytku. Ale fakt, ze nie ma ich w powszechnej sprzedazy, spzredaja je kosmetyczki, ktore pracuja na bazie tych kosmetykow. Ja dostalam krem " Crème Rèparatrice Instantè, peaux sèches et sensibles// Instant Soothing Crem, dry and sensitive skin". Pierwszy raz mam kosmetyk z tej firmy i chcialabym sie dowiedziec cos wiecej o tych kosmetykach. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia_pn Re: Mary Kohr 06.08.06, 23:04 odwiedzam czasem salon, ktory pracuje na ich kosmetykach i zawsze jestem zadowolona. Ponoc nie powoduja absolutnie zadnych uczulen (tym akurat nie musze sie przejmowac bo niewiele rzeczy mnie uczula)poza tym przyjemnie, ziolowo pachna. Dotychczas przetestowalam w domu: serum regulujace: oil control acti-serum enzymatyczny piling: lilly esences mild exfoliator kremy: nawilzajacy, oczyszczajacy i taki lekki nawilzajacy najbardziej zadowolona bylam z tego pilingu. ogolnie chyba porzadne kosmetyki - ponoc bardzo popularne we francuskich salonach kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: Mary Kohr 07.08.06, 10:42 Dziekuje zaodpowiedz. Moze i ja sie przymierze do tego pilingu, chociaz jesli chodzi o enzymatyczny piling to chyba najlepszy jaki testowalam jest ten od YSL. "Zwykle" pilingi z Clinic sa najbardziej efektywne, przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś