Dodaj do ulubionych

potrzbuje b dobrego samoopalacza

IP: 157.25.122.* 15.02.03, 11:52
takiego ktory juz po dwoch, trzech zasosowaniach da mi ladny, naturalny i
przede wszystkim rownomierny kolor (twarz, dekolt, plecy, ramiona)
mam dosc bladą cerę, probowałam takiego z Sorai, ale efektow w ogole nie
widzialam nawet po nalozeniu grubszej warstwy, inny, ale juz nie pamietam
firmy przebarwil mi nogi na pomaranczowo
Boje sie juz wiec kupowac w ciemno
Prosze o rade
Obserwuj wątek
    • Gość: zaneta Re: potrzbuje b dobrego samoopalacza IP: *.sarinet.pl 15.02.03, 12:04
      ja Ci niestety nic nie poradze, ewentualnie Sopot. Ale zdecydowanie odradzam
      samoopalacz Nivea.
      • Gość: vampirelka Re: potrzbuje b dobrego samoopalacza IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 12:25
        a co? wrocilas z nart?? :)

ja uzywam Yves Rocher - monoi de thaiti. Tani, bardzo ladny kolor, dobry
        efekt. Ma brazowy kolor, wiec juz przy nakladaniu widac, czy nalozylam go
        roznomiernie.
        Dowiedzialam sie o nim z forum Uroda ( bardzo bardzo duzo pozytywnych opinii
        bylo)]
        Co do sorai - to poskie samoopalacze sa mim zdaniem do chrzanu.

Co do Ziai - nir polecam, jesli ccesz miec widoczna opalenizne - on raczej
        wyrownuje koloryt twarzy, i likwiduje zimowa bladosc - ale efektu opalenizny
        niet.
        • Gość: girl Re: potrzbuje b dobrego samoopalacza IP: 212.106.152.* 15.02.03, 16:31
          a ja polecam nivea ale ten nowy 'sun touch' wspaniale sie rozprowadza na skórze
          daje super kolorek jest w wersji do jasnej i ciemnej karnacji! no ale niestety
          na razie nie można go wszędzie kupić to jest jedyny minus! no i ma świetny
          aplikator!
        • lady Re: potrzbuje b dobrego samoopalacza 15.02.03, 19:17
          Przyłączam się - Monoi YR jest rewelacyjny. I ten zapach...
    • Gość: justy Re: potrzbuje b dobrego samoopalacza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 19:31
      Ja również chwalę sobie YR Monoi de Thaiti
    • Gość: opalona Re: potrzbuje b dobrego samoopalacza IP: *.pppool.de 15.02.03, 21:01
      polecam Nivea w sprayu
      rownomiernie 'opala'
      • lady Re: potrzbuje b dobrego samoopalacza 16.02.03, 08:21
        Faktycznie - mnie opalił w równomierne pomarańczowe smugi... :-(
    • Gość: Marta Re: jak stosowac? IP: 157.25.122.* 16.02.03, 20:19
      jeszcze jedno pytanko dot. stosowania takiego specyfiku. Kiedy po
      rozsmarowaniu mozna sie ubrac? Smarujac latem nogi nie ma problemu bo wkladam
      krotka kiecke i juz (zreszta kiedys podfarbowalam sobie w ten sposob biale
      spodenki buuu). Ale gorzej z ramionami i dekoltem, nie moge caly dzien chodzic
      goła - ile trwa takie calkowite wsiakniecie kremu zeby mozna sie ubrac a nawet
      przedtem wziac pryszcic by nie zabarwic ciuchow?
      • lady Re: jak stosowac? 16.02.03, 20:50
        Ja się smaruję wieczorem i po jakiś 15 minutach wskakuję do łóżka. Piżamę
        ubieram od razu, ale ona jest (ostatnio) granatowa, więc całkiem być może, że
        ją już niebotycznie poplamiłam. W każdym razie - nie widać. Ani na niej, ani na
        jasnej pościeli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka