cuddly 17.02.03, 16:34 czym roznia sie Angel Woman i Angel Innocent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elve Re: Angel IP: *.ds.univ.gda.pl 17.02.03, 17:34 dla mnie angel klasyczny (czyli woman, czyli gwiazda) ma w sobie paskudny zapach smierci. jest duszący i przerażający. Innocent tego nie ma, jest słodki, smakowity, lżejszy o klasycznego, troszkę owocowy, piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_mala_mi Re: Angel 21.02.03, 18:16 czy w zwiazku z tym Angel Innocent ma slabszy zapach,lub mniej trwaly od klasycznego angela? podsumowujac,ktory z tych 2 uznajecie za lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Angel IP: *.dyn.optonline.net 22.02.03, 04:07 Ten drugi zapach jest lzejszy. Nie zwracaj uwagi na to ,ze pewne osoby nie lubia tego zapachu.Jesli Tobie sie podoba ,to najwazniejsze. Ja np.niecierpie Chanel piatki,smierdzi mi staroscia,a innym sie podoba.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Angel IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 15:16 Mialam angel innocent, i tak jak nienawidze Angela, tak kocham Angel innocent...niby maja wspolna nute, ale sa zupelnie inne. 50 ml w niemczech uda ci sie kupic juz za 30 euro Odpowiedz Link Zgłoś
iks_laska Re: Angel 26.02.03, 16:27 Hmmm...ten Angel to bardzo zagadkowy zapach. Pokropiłam się nim ostatnio w perfumerii i w pierwszej chwili - szok - co za smród! Ale już tego dnia wieczorem zapach wywietrzał i wydał mi się nienajgorszy ;) Wykąpałam się i po kąpieli na nadgarstku nadal było go czuć. Mało tego rano po kapieli nadal czuć było lekki zapaszek! Co lepsze - dziś wyjęłam koszulę z szafy, którą miałąm wtedy w perfumerii i mankiet nadal pachnie! Po 3 dniach! Dzis przez całą drogę pachniało mi w tramwaju ;) i teraz ten zapach bardzo mi się podoba! fajnie by było tak pachnieć, ale przeraża mnie ten początkowy efekt. Wiadomo, że perfumy muszą się rozwinąć i na początku, gdy są mocne, każde będą pachniały inaczej, ale tu różnica jest ogromna! Czy może ten drugi Angel - Innocent, o którym pisałyście będzie na tyle delikatny, że może mi się spodobać, a jednocześnie tak trwały jak ten? I gdzie mogę go wypróbować? W perfumeriach Ina Center i Sephora oraz Empik Megastore (Warszawa) nie mają testerów tego właśnie Angela, tylko zwykły. A nuż przypadnie mi do gustu? Odpowiedz Link Zgłoś