bzynia25 09.08.06, 23:21 potrzebuje bardzo ale to bardzo dobrej odzywki do włosów zniszczonych po prostownicy odzywka która wygładzi i beda lsniace i nie sianowate prosze o pomoc bo juz nie moge patrzec na te kłaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirabellka26 Re: dziewczyny pomózcie 09.08.06, 23:26 ta odżywka nazywa się n o ż y c z k i Odpowiedz Link Zgłoś
bzynia25 Re: dziewczyny pomózcie 09.08.06, 23:34 bardzo smieszne kon by sie usmiał jak maz pisac takie bzdety to wogóle nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: dziewczyny pomózcie 10.08.06, 00:09 Bywam na forum od czasu do czasu,ale zauważyłam, że aż roi się tu od uszczypliwości i chamskich odzywek, przykre to :-( Dziewczyny, czepiajcie się tylko w uzasadnionych przypadkach, bo czasem człowiek zastanawia się czy jak o coś zapyta to opieprzą go czy nie ? Ale do rzeczy: z tych tańszych ja polecam regeneracyjną maskę do włosów suchych i zniszczonych Dove (ta w granatowym opakowaniu w kstzałcie słoiczka) no i po każdym myciu sięgaj po jakąkolwiek nawilżającą odżywkę, jeśli tańsze maski by nie zadziałały,a zależy ci na uratowaniu włosów zainwestuj w profesjonalne kosmetyki np. Wella Professionell (chyba tak się pisze :-) albo Farouk - konkretnych Ci nie polecę, gdyż mam zdrowe włosy i nic regeneracyjnego z profesjonalnych firm nie używałam, ale na pewno znajdziesz dla siebie coś odpowiedniego. A od siebie to radzę wyrzucić prostownicę do kosza - nie dość, że niszczy włosy to w dodatku całkiem proste wyglądają nienaturalnie,moim zdaniem przynajmniej.A jeśli tak bardzo zależy Ci na prostych, gladkich włosach wypróbuj kosmetyki wygładzające - może akurat trafisz na coś dobrego ?No to byłoby na tyle, pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: dziewczyny pomózcie 10.08.06, 00:27 Rigenol,Dora, maski profesjonalne do włosów suchych i po farbowaniu. Zapomnij o odżywkach i maskach ze zwykłych sklepów. Są za słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: dziewczyny pomózcie 10.08.06, 00:32 witam - propunuje zrezygnować z prostowania włosów- żadna odżywka nie zregeneruje ich jeśli nadal będziesz je obciążać :( Z odżywek dostępnych w sklepach nie ma takich, które włos zregenerują- to tylko nabłyszczacze i ułatwiacze rozczesywania :( Polecam ratować się naturalnymi sposobami, ewentualnie liniami kosmetyków aptecznych i ziołowych. ps. poszukaj na wizażu przez wyszukiwarkę - " rycyna" - zabiegi z niej wzmacniaja włosy. Kilka linkÓw: www.ny.pl/index.php?o=porady/artykul/94 www.blizejnatury.org/ www.portretkobiety.pl/a/9/42/domowe-sposoby-na-piekne-wlosy-cz-1/ Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: dziewczyny pomózcie 10.08.06, 17:24 z zoltka i oliwy - bylo o tym wiele razy troche balaganu przy tym jest, ale jaki efekt! Odpowiedz Link Zgłoś
ninekk Re: dziewczyny pomózcie 10.08.06, 18:54 Ja polecam CI chi silk influsion z formy FAROUK ,mozesz go kupic na allegro, buteleczka 15ml kosztuje ok 7 zl,starcza na bardzo dlugo.Po myciu wcierasz krople w wilgotne wlosy.Naprawde dziala uzywam go juz bardzo dlugo i napewno nie zamienie go na nic innego! Odpowiedz Link Zgłoś
bzynia25 Re: dziewczyny pomózcie 10.08.06, 19:17 a czy mozna go gdzies indziej kupic niz na allegro bo jakos nie jestem przekonana Odpowiedz Link Zgłoś
kociubek Re: dziewczyny pomózcie 10.08.06, 19:32 Owszem mozna u fryzjera lub w hurtowniach fryzjerskich, cena ok 10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: dziewczyny pomózcie 10.08.06, 19:52 a jezeli nadal bedziesz chciala prostowac wlosy,to sprobuj skorzystac z fioletowego preparatu sunsilk,takiego w tubce-wystarczy suszarka,wlosy sa proste i "normalne",tzn nie zniszczone Odpowiedz Link Zgłoś
la-perla Re: dziewczyny pomózcie 10.08.06, 20:37 Ja mam długie włosy i od paru lat je farbuję, więc też znam problemy z końcówkami i sianem na głowie. Dla mnie najlepsze są odżywki Biosilk - jedwab w płynie, uszczelniacz SEALER PLUS, poza tym CHI, wypróbowałam wiele preparatów, ale jak narazie lepszych nie znalazłam. Zaopatruję się głównie w drogerii internetowej mojekosmetyki.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: dziewczyny pomózcie 11.08.06, 12:49 Jak dla mnnie najlepsza jest odżywka CeCe z keratyną z końskich kopyt - na zniszczone, sianowate włosy rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś