czarna0222 15.08.06, 15:48 Czy któras z was uzywała? Warto kupić? Na ile czasu starcza ? czy dobrze kryje? ogólnie prosze o opinie gdyz zamierzam kupić.. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tunrida81 Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 15.08.06, 16:03 Jest dobry dla cer tłustych ponieważ przy innych cerach potrafi wysuszać. Ogólnie taki sobie, tworzy maskę, nie wtapia się tylko tak osiada na skórze. Mnie nie odpowiada, chociaż próbka była w miarę, ale może on tak działa na początku stosowania, że jest dobry, a potem skóra zaczyna reagować negatywnie na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 15.08.06, 21:56 ja mam cerę tłustą i niestety też okropnie ją wysusza nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiczek Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 16.08.06, 11:25 Dla mnie jest super! Uzywam juz ponad rok, caly czas efekt jest rewelacyjny. Swietnie kryje cienie pod oczami, drobne wypryski i zaczerwienienia. Mam cere mieszana i nie zauwazylam zadnych negatywnych skutkow, np. przesuszenia. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna0222 Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 16.08.06, 12:03 no to teraz juz zgłupiałam totalnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 16.08.06, 12:11 pozostaje wypróbować samemu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 16.08.06, 12:27 Miałam jakiś czas temu, bardzo wysuszał cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna0222 Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 16.08.06, 12:32 ok dziewczyny, czy oprócz tego, że może wysuszać cere ma jakies inne wady? jakie ma wady, jakie zalety? w sumie tym wysuszaniem cery aż tak sie nie martwie bo codziennie uzywam rano i wieczorem sporo kremu..chodzi o efekty jakie daje..kryje, matuje, czy jest wydajny, czy tez trzeba go sporo uzyc zeby dobrze wygladał? pytam bo z podkładami itp. to naprawde różnie bywa.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edith87 Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 16.08.06, 12:36 a mi sie po nim strasznie twarz swiecila:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 16.08.06, 12:53 odpowiadam: 1.Dobrze, nawet bardzo dobrze matował. 2. Długo sie "trzymał". 3.Jest baaaaardzo wydajny. 4.Uzywałam go naprawdę odrobinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
amberka3 Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 16.08.06, 13:35 Miałam ten podkład i nie moge powiedzieć zeby mi skórę wysuszał (mam tłustawą). Poza tym naprawde jest OK, jak na taka cenę. Wydajny, kryjacy -tylko trzeba uważać żeby za duzo go nie nałożyć. Na długo starcza. Teraz używam ziemi egipskiej, ale pewnie jesienia zacznę go używac. Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 16.08.06, 19:58 Polecam jako korektor na zaczerwienienia lub drobne wypryski. Na całą twarz mi nie odpowiadał, buzia szybko się zaczynała świecić (używałam w zimie) i robił maskę na twarzy, nie wtapiał się w skórę. Może dla cery normalnej byłby ok, ja mam mieszaną i nie byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna0222 Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 17.08.06, 14:38 No wiec dziewczyny - kupiłam..wczoraj. Ogólnie jest ok , szkoda tylko , że okazał sie dla mnie za jasny..no ale trudno..narazie przyciemniam delikatnie pudrem,kto wie, może kupie drugi jakis ciemny o ile wogóle jest jakiś ciemniejszy..Dzieki za porady :) Odpowiedz Link Zgłoś
milena147 Re: Dream Mousse Maybelline ?????? 17.08.06, 17:10 mialam go w zeszlym roku i uwazam za totalna porazke. Bardzo wysuszal mi skore i tworzyl efekt maski. W ogole nie "wtapial" sie w skore. Jedyny jego plus dla mnie jest taki ze jest wydajny. Choc z drugiej strony moze dlatego tak dlugo go mialam bo rzadko go uzywalam kiedy juz okazalo sie ze mam maske zamiast twarzy:) Ogolnie nie polecam. O wiele lepszy juz jest color adapt (chyba zle to napisalam) z maxfactora Odpowiedz Link Zgłoś