ap77 23.02.03, 17:12 Co to za firma, jakie doświadczenia? Wydaje mi się, że trochę jak Vichy i LRP? A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: SVR? IP: *.radio.com.pl 23.02.03, 17:19 Mają dobrą serię kremów na zrogowacenia Xerial. To jedyne co wypróbowałam i mogę polecić. Mam małe pytanie do tych, co wiedzą więcej: o szampon Provictiol na kłopoty skóry głowy. Warto wydać te 50 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: SVR? 23.02.03, 19:54 Gość portalu: renia napisał(a): > Mają dobrą serię kremów na zrogowacenia Xerial. To jedyne co wypróbowałam i > mogę polecić. Ja używam ich żelu do mycia Provegol, nie podrażnia i nie wysusza, jest polecany przez dermatologów. Fajny jest też balsam Xeraline. > Mam małe pytanie do tych, co wiedzą więcej: o szampon Provictiol > na kłopoty skóry głowy. Warto wydać te 50 zł? Ja się skusiłam (zapłaciłam 60 zł za szampon, który jest bardzo rzadki, a przez to mało wydajny) i po pierwszym użyciu pomyślałam: rewelacja! Mam łupież tłusty przechodzący w łojotokowe zapalenie skóry głowy. Po pierwszym użyciu wydawało mi się, że ten szampon to uleczy. Ale już po następnych mój zachwyt zmalał. Używam go już ponad miesiąc (a kuracja powinna trwać 6 tygodni 2 x w tygodniu)i kłopoty ze skórą są nadal. Zmniejszyły się, ale ledwo zauważalnie. Poza tym zauważyłam, że Provictol bardzo przesusza włosy. Reasumując, nie wiem na czym poelgają Twoje kłopoty ze skalpem ;), ale mnie ten szampon nie służy. Zdecydowanie wrócę do Denorexu, który jest 2 x tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś