kamea7 23.08.06, 18:30 Czy ktos uzywa kosmetyki z tej firmy? Jaka opinia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aserath Re: L`Occitane 24.08.06, 10:15 taka opinia ze do tej firmy nie mozna sie dostac. próbowalam z nimi nawiazac kontakt i zero odpowiedzi. Wiec jak ktos olewa klientów to ja dziękuję za takie firmy Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: L`Occitane 24.08.06, 12:24 A po co chciałaś nawiązywać z nimi kontakt? Kosmetyki leżą w sklepach i czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
fenenaa Re: L`Occitane 24.08.06, 11:41 robia smierdzace babcia perfumy. nie wiem jakie sa kremy i inne produkty, ale widzialm ich w rozych duty free Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: L`Occitane 24.08.06, 18:52 Dziekuje za informacje, ale moze by tak cos bardziej konkretnego? Hispana, na czym ta ich rewelacyjnosc polega? Pachnidel ich nie mam zamiaru kupowac,ale kosmetyki pielegnacyjnne? Why not? Na Wizazu przeczytalam kilka opinii, najlepsza opinie dostal peeling do ciala. W dosc duzym sloiku krysztalki soli zanurzone w pachnacej gestej cieczy. Hispana, co testowalas i jaki te rewelacyjne wyniki byly? Odpowiedz Link Zgłoś
papaya6 Re: L`Occitane 24.08.06, 19:04 Ja mam akurat peeling-paste do ciala o zapachu migdalowym.Dosyc drogi zakup,ale co za relaks!Odnosnie kosmetykow do twarzy to nie wiem,bo cenowo podobne do marek do ktorych mam zaufanie.Ale ta pasta jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: L`Occitane 24.08.06, 19:28 Ja wwachalam sie w sklepie w ten peeling do ciala o zapachu cytrynowym ( na Wizazu mowia o zapachu pomaranczowym). Na oko produkt dobry- moze sciarac skore, grube krysztalki, i olejowata zawiesina moze nawilzac i lagodzic. Cos podobnego ( ale o boskim zaopachu swiezych ziol (?) ma Biodroga, ktory to peeling testowalam. Byl niesamowicie bezkonkurencyjny :-) zapach, dzialanie w trakcie i po- ta Biodroga byla niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: L`Occitane 25.08.06, 14:40 uzywalam przez dlugi czas serii mlecznej z maslem shea szampon - niezwykle delikatny, nie wysusza wlosow odzywka - wlosy po niej byly sprezyste, niepuszace sie, blyszczace, bardzo latwo sie rozczesywaly i byly bardzo miekkie balsam do ciala/krem do rak - niezwykle szybko sie wchlaniaja, skora jest aksamitna, po prostu aksamitna, nic dodac nic ujac. Mialam bardzo sucha skore rak, jedno uzycie wystarczylo. Ponadto, zachwyca mnie wydajnosc kosmetykow - duza tuba kremu starczyla mi na wiele miesiecy. plyny do kapieli (o ile pamietam mialam chyba z serii shea o zapachu sweet lemon) zachwycily mnie wylacznie zapachowo miodowy balsam do ust natychmiast koil spierzchnieta skore podczas duzych mrozow no i wspaniale swieczki: miodowa, dyniowo-kasztanowa, poprawiaja nastroj w mig Odpowiedz Link Zgłoś
madzikm Re: L`Occitane 25.08.06, 16:54 Z czystym sumieniem polecam trzy genialne pukty z serii Karite - czysty wyciąg z karite (malutke pudełeczko, a starcza na wieki)- znakomity do ust, krem do stóp (fantastycznie nawilża i zmiękcza, najlepszy jaki kiedykolwiek miałam) i krem do rąk. Z innych produktów używałam serii migdałowej do ciała - pięknie pachnie, ale oprócz tego specjalnie mnie nie zachwyciła. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: L`Occitane 25.08.06, 19:15 Dziekuje za propozycje, na pewno cos sobie kupie z tej firmy: krem do rak? stop? moze peeling do ciala, skoro macie takie pozytywne doznania uzywajac tych kosmetykow. Odpowiedz Link Zgłoś