Dodaj do ulubionych

L`Occitane

23.08.06, 18:30
Czy ktos uzywa kosmetyki z tej firmy? Jaka opinia?
Obserwuj wątek
    • aserath Re: L`Occitane 24.08.06, 10:15
      taka opinia ze do tej firmy nie mozna sie dostac. próbowalam z nimi nawiazac
      kontakt i zero odpowiedzi. Wiec jak ktos olewa klientów to ja dziękuję za takie
      firmy
      • jop Re: L`Occitane 24.08.06, 12:24
        A po co chciałaś nawiązywać z nimi kontakt? Kosmetyki leżą w sklepach i czekają.
    • fenenaa Re: L`Occitane 24.08.06, 11:41
      robia smierdzace babcia perfumy. nie wiem jakie sa kremy i inne produkty, ale
      widzialm ich w rozych duty free
    • hispana Re: L`Occitane 24.08.06, 13:26
      rewelacyjne produkty
      • kamea7 Re: L`Occitane 24.08.06, 18:52
        Dziekuje za informacje, ale moze by tak cos bardziej konkretnego? Hispana, na
        czym ta ich rewelacyjnosc polega? Pachnidel ich nie mam zamiaru kupowac,ale
        kosmetyki pielegnacyjnne? Why not? Na Wizazu przeczytalam kilka opinii,
        najlepsza opinie dostal peeling do ciala. W dosc duzym sloiku krysztalki soli
        zanurzone w pachnacej gestej cieczy.
        Hispana, co testowalas i jaki te rewelacyjne wyniki byly?
        • papaya6 Re: L`Occitane 24.08.06, 19:04
          Ja mam akurat peeling-paste do ciala o zapachu migdalowym.Dosyc drogi zakup,ale
          co za relaks!Odnosnie kosmetykow do twarzy to nie wiem,bo cenowo podobne do
          marek do ktorych mam zaufanie.Ale ta pasta jest super!
          • kamea7 Re: L`Occitane 24.08.06, 19:28
            Ja wwachalam sie w sklepie w ten peeling do ciala o zapachu cytrynowym ( na
            Wizazu mowia o zapachu pomaranczowym). Na oko produkt dobry- moze sciarac
            skore, grube krysztalki, i olejowata zawiesina moze nawilzac i lagodzic.
            Cos podobnego ( ale o boskim zaopachu swiezych ziol (?) ma Biodroga, ktory to
            peeling testowalam. Byl niesamowicie bezkonkurencyjny :-) zapach, dzialanie w
            trakcie i po- ta Biodroga byla niesamowita.
        • hispana Re: L`Occitane 25.08.06, 14:40
          uzywalam przez dlugi czas serii mlecznej z maslem shea
          szampon - niezwykle delikatny, nie wysusza wlosow
          odzywka - wlosy po niej byly sprezyste, niepuszace sie, blyszczace, bardzo
          latwo sie rozczesywaly i byly bardzo miekkie

balsam do ciala/krem do rak - niezwykle szybko sie wchlaniaja, skora jest
          aksamitna, po prostu aksamitna, nic dodac nic ujac. Mialam bardzo sucha skore
          rak, jedno uzycie wystarczylo.

Ponadto, zachwyca mnie wydajnosc kosmetykow - duza tuba kremu starczyla mi na
          wiele miesiecy.

plyny do kapieli (o ile pamietam mialam chyba z serii shea o zapachu sweet
          lemon) zachwycily mnie wylacznie zapachowo

miodowy balsam do ust natychmiast koil spierzchnieta skore podczas duzych mrozow

no i wspaniale swieczki: miodowa, dyniowo-kasztanowa, poprawiaja nastroj w mig
    • madzikm Re: L`Occitane 25.08.06, 16:54
      Z czystym sumieniem polecam trzy genialne pukty z serii Karite - czysty wyciąg
      z karite (malutke pudełeczko, a starcza na wieki)- znakomity do ust, krem do
      stóp (fantastycznie nawilża i zmiękcza, najlepszy jaki kiedykolwiek miałam) i
      krem do rąk. Z innych produktów używałam serii migdałowej do ciała - pięknie
      pachnie, ale oprócz tego specjalnie mnie nie zachwyciła.
      • kamea7 Re: L`Occitane 25.08.06, 19:15
        Dziekuje za propozycje, na pewno cos sobie kupie z tej firmy: krem do rak?
        stop? moze peeling do ciala, skoro macie takie pozytywne doznania uzywajac tych
        kosmetykow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka