Dodaj do ulubionych

INGLOT - lakiery

24.08.06, 11:32
Jak długo trzymają się wam na paznokciach lakiery INGLOT???
Obserwuj wątek
    • asiaz28 Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 11:58
      to chyba zalezy od płytki paznokcia:), u mnie lakiery inglot trzymaja sie
      nawet 2,5 tygodnia u mojej siostry natomiast tylko 5-7 dni:), ogolnie ja jestem
      zadowolona z lakierów tej firmy
      • cezary.malgorzata Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 12:24
        długo się trzymają, nie niszczą paznokci, dobrze się zmywają, szybko schną -
        kupuj :-)
        • katija1 Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 16:30
          u mnie jakies 2 godz ;)
          serio...
          • sabriel Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 18:00
            No nie przesadzaj już.To też zależy od tego co sie robi.U jednych lakier może
            schodzić szybciej u innch wolniej.
            Ja sobie inglota chwalę,duzy wybór kolorów,szybko schną,w miarę długo sie
            trzyma,niedrogi.
    • kalina.tt Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 19:49
      Tyle samo ile większość innych 3 dni :)
    • miss.didi Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 21:16
      a ja nie lubię inglota bo 2. warstwa nie schnie kompletnie. Przy niektórych kolorach po prostu trzeba drugą nałożyć, i wtedy nawet po godzinie jestem w stanie odcisnąć na płytce dziurę czymkolwiek.

Jedna warstwa natomiast trzyma się bardzo dobrze, tylko czubeczki się ścierają;)
    • fresa_82 dzięki 24.08.06, 22:51
      Widzę, że u każdego inaczej, ale dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Pozdrawiam
      FRESA
    • asiulka555 Re: INGLOT - lakiery 25.08.06, 08:27
      ja tez uwazam ze sa dobre. Mam tez odzywke i taki plyn do skorek.
    • agula2006 Re: INGLOT - lakiery 25.08.06, 10:20
      Ja bardzo lubie lakiery Inglota ze względu na to że maja fantastyczny wybór
      kolorów, bardzo dobrze się rozprowadzają i nie gęstnieją (niektóre lakiery o
      porównywalnych cenach np. z avonu, nadają sie jak dla mnie do uzytku przez dwa
      miesiące). Minusem jest to że ładnie wyglądają tylko po nałożeniu dwóch warstw,
      a druga warstwa przeraźliwie długo schnie (ja odczekuje z pół godziny zanim się
      czegokolwiek dotkne, a potem utwardzam lakier zimną woda). U mnie lakiery te
      wytrymują w dobrym stanie 3 dni.
    • swinka_morska Re: INGLOT - lakiery 25.08.06, 11:32
      okolo tygodnia, potem zaczynaja sie scierac na brzegach paznokci - szybko schna
      (pierwsza warstwa ok 4 minuty, druga okolo 15), ale ja nie nakladam zadnych
      smieci pod lakier - inaczej to faktycznie ze 30 minut, ale od czego sa
      przyspieszacze wysychania?
      pozatym faktycznie, duzy wybor kolorow i to, ze spokojnie moga odstac w szafce
      cala zime i na nastepne lato spokojnie nadaja sie do uzytku bez rozcienczania -
      nie gestnieja i nie wysychaja w sloiczku, jedynie pedzelek mogliby wydluzyc ;)
    • fr-edza Re: INGLOT - lakiery 25.08.06, 16:39
      Uwazam go za jeden z lepszych , bo raz że długo sie trzyma i nie odpryskuje a
      dwa jest tani:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka