fresa_82 24.08.06, 11:32 Jak długo trzymają się wam na paznokciach lakiery INGLOT??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaz28 Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 11:58 to chyba zalezy od płytki paznokcia:), u mnie lakiery inglot trzymaja sie nawet 2,5 tygodnia u mojej siostry natomiast tylko 5-7 dni:), ogolnie ja jestem zadowolona z lakierów tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 12:24 długo się trzymają, nie niszczą paznokci, dobrze się zmywają, szybko schną - kupuj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 18:00 No nie przesadzaj już.To też zależy od tego co sie robi.U jednych lakier może schodzić szybciej u innch wolniej. Ja sobie inglota chwalę,duzy wybór kolorów,szybko schną,w miarę długo sie trzyma,niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 19:49 Tyle samo ile większość innych 3 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: INGLOT - lakiery 24.08.06, 21:16 a ja nie lubię inglota bo 2. warstwa nie schnie kompletnie. Przy niektórych kolorach po prostu trzeba drugą nałożyć, i wtedy nawet po godzinie jestem w stanie odcisnąć na płytce dziurę czymkolwiek. Jedna warstwa natomiast trzyma się bardzo dobrze, tylko czubeczki się ścierają;) Odpowiedz Link Zgłoś
fresa_82 dzięki 24.08.06, 22:51 Widzę, że u każdego inaczej, ale dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam FRESA Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: INGLOT - lakiery 25.08.06, 08:27 ja tez uwazam ze sa dobre. Mam tez odzywke i taki plyn do skorek. Odpowiedz Link Zgłoś
agula2006 Re: INGLOT - lakiery 25.08.06, 10:20 Ja bardzo lubie lakiery Inglota ze względu na to że maja fantastyczny wybór kolorów, bardzo dobrze się rozprowadzają i nie gęstnieją (niektóre lakiery o porównywalnych cenach np. z avonu, nadają sie jak dla mnie do uzytku przez dwa miesiące). Minusem jest to że ładnie wyglądają tylko po nałożeniu dwóch warstw, a druga warstwa przeraźliwie długo schnie (ja odczekuje z pół godziny zanim się czegokolwiek dotkne, a potem utwardzam lakier zimną woda). U mnie lakiery te wytrymują w dobrym stanie 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: INGLOT - lakiery 25.08.06, 11:32 okolo tygodnia, potem zaczynaja sie scierac na brzegach paznokci - szybko schna (pierwsza warstwa ok 4 minuty, druga okolo 15), ale ja nie nakladam zadnych smieci pod lakier - inaczej to faktycznie ze 30 minut, ale od czego sa przyspieszacze wysychania? pozatym faktycznie, duzy wybor kolorow i to, ze spokojnie moga odstac w szafce cala zime i na nastepne lato spokojnie nadaja sie do uzytku bez rozcienczania - nie gestnieja i nie wysychaja w sloiczku, jedynie pedzelek mogliby wydluzyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: INGLOT - lakiery 25.08.06, 16:39 Uwazam go za jeden z lepszych , bo raz że długo sie trzyma i nie odpryskuje a dwa jest tani:) Odpowiedz Link Zgłoś