Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa

25.08.06, 15:01
witam,czy któraś usuwała laserem włoski z okolic bikini,jeśli tak ,to gdzie,z
jakim rezultatem i za ile
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fr-edza Re: depilacja laserowa 25.08.06, 16:33
      Nie są to tanie zabiegi , zastanawiam się tylko po jaką cholerę chcesz usówać
      włosy z bikini na stałe , ja rozumiem jak ktos ma wasik i to go szpeci...
    • chmuurka Re: depilacja laserowa 25.08.06, 21:25
      Na rezultat trzeba poczekac. Zeby pozbyc sie wloskow calkowicie, zabieg musi byc
      wykonany kilkakrotnie. Oczywiscie po kazdym spotkaniu z laserem wloskow odrasta
      coraz mniej i sa slabsze. Ceny sa rozne w roznych gabinetach. Polecam gliwicka
      Medestetice, jest stosunkowo niedrogo - cene ustala sie z pania doktor podczas
      konsultacji, a uzalezniona jest od obszaru;) ktory ma byc depilowany.
      • ewelinasss Re: depilacja laserowa 25.08.06, 22:13
        Ale ile około?
        • chmuurka Re: depilacja laserowa 26.08.06, 10:11
          Pierwszy zabieg około 250 zl za bikini, kolejne są tańsze, drugi - jeśli dobrze
          pamiętam - 50% ceny pierwszego. Zeby pozbyć sie wszystkich włosków musisz liczyć
          4-5 spotkań, ale to oceni lekarz. Najlepiej zadzwonić i popytać albo się umówić
          na konsultacje.
          • chmuurka Re: depilacja laserowa 26.08.06, 10:17
            No i prosze, po napisaniu odp na pyt: ale ile około? zajrzałam na forum
            depilacja i co sie okazuje? ze ceny sie zmieniają i podane przeze mnie są juz
            nieaktualne.... przeczytaj, skopiowane stamtąd:

Piszecie o nieprawdopodobnych cenach, co skusiło mnie do zastanowienia, czy
            rzeczywiście, studentka moze sobie pozwolić...
            Ale okazuje się że depilacja BIKINI kosztuje 450 zł, na kolejną wcale nie ma
            75% procentowej zniżki, tylko 25%, na trzecią też nie ma 50% tylko 25%. A więc
            wcale nie jest tak tanio bardzo.

Skąd wzieły się dla was te holendarne zniżki i czemu jest w nich taka różnica,
            bo przecież 50 % więcej to przeszło 200 zł....
            • jasminetta Re: depilacja laserowa 26.08.06, 10:20
              różnica jest taka: jeśli depilujesz w całości bikini płacisz więcej, jeśli
              zostawiasz sobie fryzurkę i depilujesz tylko paski po bokach, płacisz mniej ;)
              poza tym różne gabinety mają różne ceny, to chyba zależy troszkę od miasta itp.
              ale przede wszystkim różnica jest właśnie pomiędzy całością i paskami z tego co
              się zdążyłam zorientować.
              • chmuurka Re: depilacja laserowa 26.08.06, 10:33
                Tak, to też...w moim przypadku jednak znizka mogla wynikac z faktu ze robilam w
                medestetice nie tylko bikini. Gliwicki gabinet ma opinie przystepnego cenowo.
                Mozna go polecic, bo jest schludnie i czysto, pani doktor Haduch jest mila
                osoba, ale bez przesady z ochami i achami. Owszem, nie narzekam na jakosc
                uslug, ale tez..nie mam porownania. Co do wad...pomimo umawiania sie na
                konkretna godzine zawsze sa opoznienia, co nie jest bez znaczenia w obliczu Emli
                na skorze..po czasie przestaje dzialac. Nie ma tez mowy o kawce czy wodzie dla
                osob w poczekalni czy gabinecie, a bywa ze spedzaja tam dlugie godziny. Podobno
                tak bylo na poczatku dzialalnosci, pewnie w celu przyciagniecia klienta, teraz
                jednak nie mozna na to liczyc.
                • ewelline Re: depilacja laserowa 26.08.06, 11:35
                  Ale czy ten laser na 100% usunie te kłaki :) raz na zawsze? Jaka jest gwarancja?
                  • chmuurka Re: depilacja laserowa 26.08.06, 12:25
                    Usunie:) Ponoc po kilku latach jakies tam kilka wyrasta, ale nie wiem na pewno -
                    tylko o tym czytalam, za wczesnie po zabiegu jestem zeby stwierdzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka