Dodaj do ulubionych

herbatki System Silm figura

25.08.06, 16:15
czy ktos uzywał???jakie są efekty????
Obserwuj wątek
    • agul86 Re: herbatki System Silm figura 25.08.06, 18:01
      moja mama (42 lata- ciagle sie odchudza) stosuje je juz jakis czas, i, jak sama mowi- sa efekty. herbatki dobrze powstrzymuja apetyt, nie ma efektu jojo przy dodatkowej diecie, no i co dla mojej mamy wazne eliminuja wzdecia.
      • szara1982 Re: herbatki System Silm figura 26.08.06, 11:53
        Dzięki:)wczoraj rozpoczęłam kuracje:)najwazniejsze jest to żeby powstrzymywały
        apetyt:)
    • 89agunia89 Re: herbatki System Silm figura 25.08.06, 19:20
      a ja je odradzam. te herbatki pozbawiaja jelita flory bakteryjne a w zwiazku z
      tym ciagle biegunki ktore moga wystepowac z krwia. moja kolezanka wyladowala w
      szpitalu przez to swinstwo, ciagle jest na badaniach i lekach, co bidulka sie
      nacierpi:(. pozdrawiam
      • agul86 Re: herbatki System Silm figura 26.08.06, 09:45
        w takim wypadku moze nalezaloby skonsultowac sie z lekarzem, zanim rozpocznie sie ich stosowanie? pytalam mamy, zadnych biegunek nie miala. widocznie zalezy to od czegos (moze od wieku)?
        • lutea Re: herbatki System Silm figura 26.08.06, 14:09
          z tym że te herbatki wcale nie są przeczyszczjące.
          • keruzamk sklad 26.08.06, 21:46
            przeczytajcie sklad izobaczycie, że są tam skladniki ktore udrażnjają-
            przeczyszc\zaja jelita - ja wlasnie dlatego ja kupuję;) mam problemy z
            metabolizmem a one jest naprawde super. Senes odpada bo ma za silne dzialaie a
            Slim Figura (jak dla mnie oczywiscie ) jest baardzo delikatna a przy tym
            dziala;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka