chudas 28.09.04, 13:41 Siedzę sobie przy piwku. URLOPUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Fajnie jest 28.09.04, 18:39 chudas napisał: > Siedzę sobie przy piwku. > URLOPUJĘ chudzienski stanowczo jest CI z adobrze:) nie dosc,ze na urlopie to i przy piwku:) zaraz pomozemy Ci je wypic :P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Fajnie jest 28.09.04, 20:18 i dlatego trafil do nas.. nie marudz Slo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Fajnie jest 28.09.04, 21:07 chudas napisał: > Siedzę sobie przy piwku. > URLOPUJĘ to ja już wiem , dlaczego ja tak zap....<cenzura>.....!;-)ten tu urlopuje....ehhh... no ale tak... równowaga w przyrodzie musi być zachowana;-)))))))))))))) wychodzi na zero;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Fajnie jest 29.09.04, 19:30 dosiade sie do was, jak cos innego bedzie do picia;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Fajnie jest 30.09.04, 19:26 jtka napisała: > chudas napisał: > > > Siedzę sobie przy piwku. > > URLOPUJĘ > > to ja już wiem , dlaczego ja tak zap....<cenzura>.....!;-)ten tu > urlopuje....ehhh... > no ale tak... równowaga w przyrodzie musi być zachowana;-)))))))))))))) > wychodzi na zero;-) > > znaczy co- my obie harujemy, zeby ten tu siedzial?? oooooooo nie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Fajnie jest 01.10.04, 10:26 dziewczyny nie marudzic a na przerwe tu przychodzic...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
odin-2 Re: Fajnie jest 05.11.04, 08:52 nietoperz jest wielki nietoperz jest słodki trzymany smyczą myśli on też myśli zarażony smyczą i takie kółeczka w powietrzu kreśli takie których nie potrafi nikt inny wymyślony nawet przy pomocy brandy Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Fajnie jest 05.11.04, 18:41 to w ogóle nie jest tak, jak myślisz. w czarnej kawie dzieje się żywot łyżeczki. wystaje z filiżanki coś, do niczego niepodobne. mówią, ŁYŻECZKA. mieszają. mieszał Balzac i Miłosz i inni mieszają. powtarzają zgodnie, ŁYŻECZKA. słychać, że dzwoni. więc łyżeczka wystawia się kawałkiem czegoś. a miłość, do niczego niepodobna. kto trzymał łyżeczkę bardziej, niż w trzech palcach? kto trzymał łyżeczkę w dwóch dłoniach? nie palcami, lecz mchem dotykając delikatnej talii, wiotkiej gałązki i listka, który nadaje kształt pieszczocie. obejmuje i odwraca się. przyzwala i odpycha. zimno i gorąco. w dwóch dłoniach. listek, łodyga i talia. nie palcami, lecz mchem. kto tak dotykał? czy ktoś tak dotykał, że wszyscy mówią ŁYŻECZKA. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Fajnie jest 30.11.04, 17:16 chudy!!!!!!!!!!!!!! chyba juz koniec urlopu co????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Fajnie jest 30.11.04, 17:32 on pewnie się zapomniał przy tym piwku i urlopie;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Fajnie jest 30.11.04, 18:14 jtka napisała: > on pewnie się zapomniał przy tym piwku i urlopie;-)))) bedzie wydziwial,ze Bozego Narodzenia teraz bedzie czekal;)) Odpowiedz Link Zgłoś