redme 28.08.06, 13:08 Błagam poleććie mi jakiś sensowny zakład fryzjerski w Katowicach gdzie dobrze zrobią baleyage. U mnie na głowie niemal w każdym zakładzie wciąż wychodzi "zebra" KOSZMAr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figa.kw Re: baleyage w Katowicach 28.08.06, 13:17 Berendowicz i Kublin na 3 Maja. Miałam cud kolorek i niesamowitą fryzurę. Niestety - mnie nie stać na comiesięczne bywanie tam :( Odpowiedz Link Zgłoś
redme Re: baleyage w Katowicach 28.08.06, 13:25 długo się czeka u nich na wizyte? Odpowiedz Link Zgłoś
zukov Re: baleyage w Katowicach 28.08.06, 15:42 Ja chodzę do Marginessu na ul. Kościuszki. Fakt ceny mają wysokie ale warto moim zdaniem. Chodzę do szefa p. Darka. Na wizytę czeka sie do tygodnia góra 1,5. Odpowiedz Link Zgłoś
asienkaz Re: baleyage w Katowicach 29.08.06, 08:06 też szukam kogoś dobrego w Katowicach. Co to znaczy wysoka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
fenenaa Re: baleyage w Katowicach 29.08.06, 09:47 bylam kiedys u fryzjera w centrum handlowym, ktory zrobil mi super baleyage i ladnie scial wlosy. niestety nie jestem z katowic i bylam tam tylko sluzbowo i w zwiazku z tym mysle, ze centrum handlowe to byl Auchan, a fryzjer to jakas siec, krorej nazwy nie pamietam :( Odpowiedz Link Zgłoś